The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Χόφενχαϊμ εναντίον Μάντσεστερ Σίτι

Hoffenheim-ManchesterCity-2.10

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ – Φάση των ομίλων – Όμιλος ΣΤ – 2 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Ράιν-Νέκαρ Αρένα

Τρίτη, 2 Οκτωβρίου 2018, 7:55 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Χόφενχαϊμ

Ένα σημειωμένο βαθμό στην Ουκρανία στην απόσταση είναι μια καλή απόκτηση για τους Γερμανούς. Την κύρια σημασία θα έχει το αποτέλεσμα των αναμετρήσεων με τη γαλλική Λυών. Και η Χόφενχαϊμ έχει αρκετά καλές πιθανότητες να πάρει τη δεύτερη θέση σε αυτό το κουαρτέτο. Ναι, ναι, δεν παρερμηνεύσατε. Η ισοπαλία με την Μάντσεστερ Σίτι, ακόμη και στην έδρα της, θα ισούται με τη νίκη. Χρειάζεται μόνο να παίζει όσο η Λυών με τους “πολίτες”. Να μην δίνει στον αντίπαλο πολύ χώρο.

Και να εφαρμόσει όλες τις στιγμές της. Να αμύνεται σωστά, όπως ήταν στο παιχνίδι με την ουκρανική ομάδα. Ο Νάγκελσμαν έχει κάποια προβλήματα στην άμυνα στη δεξιά πλευρά, νομίζω ότι ο νέος προπονητής στην ιστορία του Τσάμπιονς Λιγκ θα το καταφέρει. Δεν είναι τυχαίο ότι πριν ξεκινήσει η σεζόν το προσκαλούσε η Ρεάλ. Μέχρι στιγμής η ομάδα δεν έχανε αυτή τη σεζόν στην έδρα της. Και ήδη κατάφερε να πάρει βαθμούς εκτός έδρας από την Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Μάντσεστερ Σίτι

Μην ξεχνάτε η περιβόητη Σιτι έχασε σε τέσσερις αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ στη σειρά. Υποεκτίμηση του αντιπάλου στον πρώτο γύρο. Είναι πραγματικά δυνατό στο Τσάμπιονς Λιγκ; Τα πιο ανόητα λάθη στην άμυνα κόστισαν δύο στόχους. Ίσως δεν πρέπει να βγαίνει ο Fernandinho; Δεν υπήρχε δημιουργικότητα στην κυκλοφορία της μπάλας, η Σίτι έμοιαζε με τις πράξεις της τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ η Λυών σκόραρε. Και σκόραρε όλα όσα μπορούσε να δημιουργήσει.

Η ήττα δεν θα επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό την τελική κατανομή των θέσεων  στο βαθμολογικό πίνακα. Είναι το χτύπημα στη ματαιοδοξία πρωτ’ απ’ όλα. Βέβαια, αν δεν καταφέρει να κερδίσει στη Γερμανία, η κατάσταση θα θερμανθεί πολύ. Μετά από αυτή την ήττα η Σίτι δεν είχε προβλήματα με τους αντιπάλους της. Αλλά αν είναι τόσο εύκολο το παιχνίδι εκτός έδρας;

Πρόβλεψη

Θέλω να ρισκάρω λίγο και να υποθέσω ότι ο αγώνας θα είναι σκληρός. Η Χόφενχαϊμ σκόραρε σε όλους τους αγώνες χωρίς εξαίρεση. Ποια προβλήματα μπορεί να αντιμετωπίσει ο Γκουαρδιόλα στην άμυνα το είδα οι ίδιοι. Πάρα πολύ χαμηλές αποδόσεις για τη νίκη της Σίτι προσφέρονται οι εταιρείες στοιχημάτων. Και όλα φαίνονται πάρα πολύ απλά σε χαρτί. Η Χόφενχαϊμ δεν έχει την κατάλληλη εμπειρία, αλλά μπορεί να κερδίσει με την επιθυμία. Θεωρώ ότι οι “πολίτες” θα χάσουν και πάλι βαθμούς στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Χόφενχαϊμ με απόδοση 3,16.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *