The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Χεμπέι Τσάινα Φόρτσιουν εναντίον Σαγκάη SIPG

Hebei-ShanghaiSIPG-10.08

Σούπερ Λίγκα Κίνας

Αύριο, 2:35 μ.μ. ώρα Ελλάδας

Στάδιο του ολυμπιακού αθλητικού κέντρου του Τσινχουανγκντάο, Τσινχουανγκντάο

Στο πλαίσιο του 21ου γύρου της Σούπερ Λίγκας Κίνας η  ομάδα Χεμπέι Τσάινα Φόρτσιουν εντός έδρας της θα φιλοξενεί τη Σαγκάη GHGIS, η οποία αγωνίζεται με την Κουανγκτσόου Έβεργκραντ για τον τίτλο πρωταθλήτριας της Κίνας. Η Χεμπέι στο βαθμολογικό πίνακα είναι πολύ πίσω από τη Σαγκάη, αλλά οι μελλοντικοί γηπεδούχοι έχουν όλες τις δυνατότητες να αγωνιστούν για τη θέση στις τέσσερις ισχυρότερες της Σούπερ Λίγκας, η οποία θα δώσει το δικαίωμα σε αυτήν την ομάδα να συμμετάσχει στην επόμενη σεζόν στο Τσάμπιονς Λιγκ Ασίας.

Εντός έδρας Χεμπέι

Η Χεμπέι Τσάινα Φόρτσιουν είναι ομάδα εντός έδρας παιχνιδιού. Στο πλαίσιο της Σούπερ Λίγκα Κίνας της σεζόν 2017 οι μελλοντικοί γηπεδούχοι εντός έδρας τους έπαιξαν 10 αγώνες, όπου σημείωσαν 7 νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες. Σε αυτά τα παιχνίδια σκόραραν 20 γκολ και δέχτηκαν 8. Κατά μέσο όρο η Χεμπέι Τσάινα Φόρτσιουν στο πλαίσιο της Σούπερ Λίγκα σκοράρει 2 γκολ ανά παιχνίδι στο δίχτυο των αντιπάλων.

Δραστήρια Σαγκάη SIPG

Η Σαγκάη SIPG είναι η πιο αποτελεσματική κινεζική ομάδα της Σούπερ Λίγκα Κίνας, οι μελλοντικοί φιλοξενούμενοι στους 20 αγώνες στο εθνικό πρωτάθλημα έχουν σκοράρει 46 γκολ, δηλαδή, κατά μέσο όρο 2,3 γκολ ανά συνάντηση. Στην τρέχουσα σεζόν οι μελλοντικοί αντίπαλοι έχουν ήδη παίξει μεταξύ τους στην έδρα της Σαγκάης, η συνάντηση εκείνη έληξε με σκορ 3:0 υπέρ των γηπεδούχων.

Πρόβλεψη

Η Χεμπέι Τσάινα Φόρτσιουν είναι ομάδα εντός έδρας παιχνιδιού, η οποία είναι πολύ δραστήρια εντός έδρας της. Με τη σειρά της η Σαγκάης SIPG εκτός έδρας παίζει αρκετά καλά, αυτή η ομάδα παλεύει για τον τίτλο με την Κουανγκτσόου Έβεργκραντ, οπότε οι «λιμενεργάτες» πάνε επίσκεψη στο Χεμπέι για να πάρουν τους βαθμούς. Στο επερχόμενο παιχνίδι το στοίχημα «και οι δύο ομάδες θα σκοράρουν» φαίνεται καλό. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: «και οι δύο ομάδες θα σκοράρουν» με απόδοση 1,47.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *