The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Χαλ εναντίον Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

HullCity-ManchesterUnited-26.01

Λιγκ Καπ Αγγλίας Ημιτελικός, Παιχνίδι 2

αύριο, 9:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Κέι Σι Στάτιουμ

Στο δεύτερο παιχνίδι στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ Αγγλίας η Χαλ Σίτι εντός έδρας θα φιλοξενήσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο πρώτος αγώνας μεταξύ των αντιπάλων, ο οποίος έλαβε χώρα στο “Ολντ Τράφορντ”, έληξε με το σκορ 2:0 υπέρ των “διαβόλων”. Τώρα οι “τίγρεις”, προκειμένου να προκριθούν στον τελικό του τουρνουά, θα πρέπει να χτυπήσουν το χάντικαπ δύο στόχους.

Ένα βήμα μακριά από τον αποφασιστικό αγώνα

Η Χαλ Σίτι είναι καταπληκτική ομάδα που παρά το γεγονός ότι βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού της Premier League, συνεχίζει να αγωνίζεται και για τα δύο εγχώρια κύπελλα. Δυστυχώς, στο Κύπελλο οι “τίγρεις” μάλλον θα ολοκληρώσουν το δρόμο τους, γιατί είναι εξαιρετικά δύσκολα να κερδίσουν πίσω δύο γκολ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία έχει πάρει φόρα. Η Χαλ Σίτι στο Λιγκ Καπ ήταν ισχυρότερη από τις ομάδες όπως: Έξετερ, Στόουκ, Μπρίστολ Σίτι, Νιούκαστλ.

Ο Μουρίνιο χρειάζεται τρόπαιο

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι σχεδόν στον τελικό του Λιγκ Καπ Αγγλίας, για το γεγονός αυτό δεν υπάρχει αμφιβολία. Ο Πορτογάλος τεχνικός στον πρώτο κιόλας χρόνο της παραμονής του στο “Ολντ Τράφορντ” θέλει να κερδίσει κάτι με τη νέα του ομάδα, οπότε δεν θα πρέπει να εκπλήσσει το γεγονός ότι στους αγώνες του Λιγκ Καπ έπαιξε η βασική σύνθεση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι «διάβολοι» έχουν αποκλείσει τις ομάδες όπως: Νορθάμπτον, Μάντσεστερ Σίτι, Γουέστ Χαμ.

Πρόβλεψη

Για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν είναι απαραίτητο να κερδίσει στο επερχόμενο παιχνίδι, οι «διάβολοι» θα ικανοποιηθούν με ισοπαλία, και δεδομένων του πολύπλοκου ημερολογίου της ΜΓ στο εγγύς μέλλον, σίγουρα ο Μουρίνιο θα χρησιμοποιήσει τις αλλαγές στη σύνθεση την Πέμπτη. Ενώ η Χαλ δε θα μπορέσει να το πράξει, σίγουρα σ’ αυτή την ομάδα θα βγει η βάση, γιατί πώς αλλιώς μπορεί να κερδίσει πίσω δύο γκολ χάντικαπ στο γίγαντα; Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τη συνάντηση αυτή είναι: νίκη της Χαλ με χάντικαπ +1,55 με απόδοση 1,54.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *