The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Χέρτα Βερολίνου εναντίον Μπάγερν Μονάχου

HerthaBerlin-BayernMunich-01.10

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Κυριακή, 1 Οκτωβρίου, 4:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ολυμπιακό Στάδιο Βερολίνου, Βερολίνο

Την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017 στις 04:30 μ.μ. στο Βερολίνο στο Ολυμπιακό Στάδιο Βερολίνου η Χέρτα θα φιλοξενεί την Μπάγερν Μονάχου στον 7ο γύρο του εθνικού πρωταθλήματος της Γερμανίας – τη Μπουντεσλίγκα.

Αντίθετα με τις προβλέψεις και την κατάσταση του φαβορί στον τελευταίο αγώνα στο πλαίσιο της δεύτερης ημέρας της φάσης των ομίλων του Europa League εναντίον Έστερσουντ, η Χέρτα έχασε – 1:0. Για τους Βερολινέζους αυτή η ήττα ήταν η δεύτερη στη σειρά. Σας υπενθυμίζω ότι την παραμονή του αγώνα με τους Σουηδούς η «Μεγάλη Κυρία» έχασε εκτός έδρας από την Μάιντς 1:0. Στη Μπουντεσλίγκα μετά από 6 γύρους η Χέρτα βρίσκεται στην 8η θέση στην κατάταξη, έχοντας σημειώσει 8 βαθμούς. Σε αντίθεση με τα εκτός έδρας παιχνίδια, εντός έδρας η Χέρτα προς το παρόν δεν χάνει. Έτσι, ξεκινώντας από τον 1ο γύρο υπήρχαν νίκες επί της Στουτγάρδης 2:0 και της Μπάγερ 2:1, και μεταξύ αυτών – ισοπαλία με τη Βέρντερ 1:1.

Η ήττα της Μπάγερν στο τελευταίο παιχνίδι, η οποία έγινε στη δεύτερη μέρα του Τσάμπιονς Λιγκ από την ΠΣΖ, ήταν το χειρότερο αποτέλεσμα του Μονάχου τα τελευταία πάνω από 10 χρόνια! Το διοικητικό συμβούλιο της Μπάγερν Μονάχους στη έκτακτη συνεδρίαση αποφάσισε να αρνηθεί τις υπηρεσίες του επικεφαλή προπονητή Κάρλο Αντσελότι, η σύμβαση με τον οποίο καταγγέλθηκε. Μεταξύ άλλων, για τη Μπάγερν Μονάχου η ήττα αυτή σήμαινε δεύτερο παιχνίδι χωρίς νίκη στη σειρά, προτού χάσει το χάντικαπ των 2 γκολ με τη Βόλφσμπουργκ – 2:2.

Πρόβλεψη

Η Μπάγερν Μονάχου πηγαίνει στο Βερολίνο γεμάτη θυμό και δίψα για εκδίκηση. Η Χέρτα, η οποία ήδη παίζει ασταθές, είναι απίθανο να είναι σε θέση να αντισταθεί στη Μπάγερν Μονάχου, η οποία σημείωσε τόσο ντροπιαστική ήττα από την ΠΣΖ. Η δωρεάν μα πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: χάντικαπ για την Μπάγερν Μονάχου -1,5 με απόδοση 2,1.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *