The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Χέρτα Βερολίνου εναντίον Χόφενχαϊμ

HerthaBerlin-Hoffenheim-31.03

Μπουντεσλίγκα Γερμανίας

Παρασκευή, 31 Μαρτίου, 9:30 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Ολυμπιακό Στάδιο Βερολίνου, Βερολίνο

Την Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας μεταξύ των ομάδων της Μπουντεσλίγκα Γερμανίας: Χέρτα Βερολίνου εναντίον Χόφενχαϊμ. Το ματς υπόσχεται να είναι ενδιαφέρον, επειδή οι ομάδες είναι γείτονες στον πίνακα, που σημαίνει ότι και τις δύο ομάδες περιμένει επίμονος αγώνας. Δε πιστεύω ότι οι ομάδες σε ένα τόσο θεμελιώδες παιχνίδι θα κάθονται στην άμυνα.

Όσο για την Χέρτα, η ομάδα τώρα βρίσκεται στην 5η θέση και παίζει πολύ ωραίο ποδόσφαιρο, σκοράροντας σχεδόν σε κάθε ματς. Μου φαίνεται ότι το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι στους τελευταίους 3 γύρους σημείωσαν μόνο τρεις πόντους είναι σύμπτωση. Η Χέρτα στην ουσία είναι αρκετά σταθερή ομάδα, δε θα τη σταματήσει η ομάδα όπως η Χοφενχάιμ. Τόσο περισσότερο που οι γηπεδούχοι πρέπει να νικήσουν τον αντίπαλο, προκειμένου να μειωθεί η διαφορά των 2 πόντων με τον ίδιο, και γι’ αυτό πρέπει, αντίστοιχα, και να σκοράρει. Τα τελευταία παιχνίδια της Χέρτα δεν μπορούν να χαρακτηριστούν βαρετά, αφού στα παιχνίδια με τη συμμετοχή της μπαίνει επαρκής αριθμός των γκολ.

Η ιστορία της Χοφενχάιμ μοιάζει πολύ με της Χέρτας. Η ομάδα είναι η τρίτη στο πρωτάθλημα στον αριθμό των γκολ που έχουν σημειωθεί. Οι φιλοξενούμενοι έχουν αποκτήσει καλή κατάσταση, έχουν καιρό να χάσουν, και σκοράρουν μία μπάλα μετά απ’ την άλλη. Σε αυτή τη σεζόν η ομάδα παίζει εντυπωσιακά δυνατά. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν μόνο 2 από 25 ματς. Πιστεύω ότι δεν πρέπει να υπάρχουν οι αμφιβολίες σχετικά με το γκολ των φιλοξενούμενων.

Συνοψίζοντας να πούμε ότι και οι δύο ομάδες είναι σε καλή φόρμα και σκοράρουν πολλά όσο εντός τόσο και εκτός έδρας. Η πρόβλεψή μου είναι: και οι δύο θα σκοράρουν.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *