The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Χέρτα Βερολίνου εναντίον Μπάγερν Μονάχου

HerthaBerlin-BayernMunich-17.02

Μπουντεσλίγκα Γερμανίας

Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου, 4:30 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Ολυμπιακό Στάδιο Βερολίνου, Βερολίνο

Ένας από τους αγώνες του 21ου γύρου της Μπουντεσλίγκα θα είναι η αναμέτρηση μεταξύ Χέρτα και Μπάγερν Μονάχου, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Βερολίνο. Οι εταιρείες στοιχημάτων θεωρούν  Μπάγερν ξεκάθαρο φαβορί για το επερχόμενο αγώνα, με αυτή τη θέση των εταιρειών μπορούμε να συμφωνήσουμε, αλλά από την άλλη πλευρά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Μπάγερν διεξήχθησαν στα μέσα της εβδομάδας αγώνα κόντρα στην Άρσεναλ, ο οποίος απαίτησε από τους “κόκκινους” κάποια προσπάθεια, καθώς επίσης είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η Χέρτα είναι μια από τις πιο εντός έδρας παιχνιδιού ομάδες.

Έκτη στον πίνακα

Μετά από 20 γύρους στο πρωτάθλημα Γερμανίας η Χέρτα βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας, στο ενεργητικό της ομάδας είναι 33 πόντοι. Σε πέντε ακραίους αγώνες οι Βερολινέζοι ήταν σε θέση να κερδίσουν μόνο μία φορά την Ίνγκολσταντ, τα υπόλοιπα ματς έληξαν με ήττες από τη Λεβερκούζεν, Φράιμπουργκ, Μπορούσια Ντόρτμουντ και Σάλκε.

Πρώτοι στον πίνακα

Η Μπάγερν μετά από 20 γύρους καταλαμβάνει την πρώτη θέση στη Γερμανία, μπροστά από το πλησιέστερο διώκτη, Λειψία, επτά μονάδες. Επιπλέον, στα μέσα εβδομάδας η Μπάγερν χωρίς προβλήματα έχει νικήσει την Άρσεναλ με το σκορ 5:1 στο Λονδίνο στο πλαίσιο των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ. Η τρέχουσα φόρμα του Μονάχου μπορεί να ονομαστεί κοντά στο ιδανικό. Στους εκτός έδρας αγώνες στη τρέχουσα σεζόν της Μπουντεσλίγκα η Μπάγερν έχει οκτώ νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα.

Πρόβλεψη

Η Χέρτα με ιδιαίτερο τρόπο προετοιμάζεται για το ματς με τη νυν πρωταθλήτρια Γερμανίας, αλλά στη νίκη των Βερολινέζων επί της Μπάγερν είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς, όμως μία ισοπαλία μπορεί να γίνει, όπως και να ‘χει ο αγώνας είναι εντός έδρας, και η Χέρτα εντός έδρας της παίζει ωραία. Με τη σειρά της η Μπάγερν μετά τον αγώνα του Champions League είναι απίθανο να προκαλέσει αίσθηση, και θα προσπαθήσει να πάρει τη νίκη με λίγο αίμα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Μπάγερν δε θα χάσει + under 3.5 με απόδοση 1,51.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *