The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Χάντερσφιλντ εναντίον Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Huddersfield-ManchesterUnited-21.10

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Αύριο, 5:00 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

The John Smith’s Stadium

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το Σάββατο θα παίξει στον ένατο γύρο της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας με την Χάντερσφιλντ Τάουν. Οι εταιρείες στοιχημάτων σε αυτό το ζευγάρι είναι στο πλευρό των μελλοντικών φιλοξενουμένων, των παικτών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είναι δύσκολο να διαφωνήσει κανείς με την προσφερόμενη γραμμή, δεδομένων των δυνατοτήτων των μελλοντικών αντιπάλων και της σημερινής τους κατάστασης. Αλλά μην ξεχνάτε ότι οι “διάβολοι” στα μέσα της εβδομάδας πήγαν να επισκεφθούν τη Μπενφίκα στην Πορτογαλία, όπου ο αγώνας δεν ήταν εύκολος και πήρε πολλή δύναμη από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Και η Χάντερσφιλντ Τάουν η ίδια είναι μια ομάδα με χαρακτήρα, αυτή η ενδεκάδα θα μπορέσει να δώσει μάχη στην έδρα της.

Στη μέση

Η Χάντερσφιλντ Τάουν μετά από οκτώ γύρους στο πρωτάθλημα της Αγγλίας βρίσκεται στη 12η θέση, στο ενεργητικό αυτής της ομάδας υπάρχουν 9 βαθμοί. Από τη ζώνη υποβιβασμού οι “Terriers” βρίσκονται σε απόσταση τριών μονάδων, στη μέση και στο κάτω μέρος του βαθμολογικού πίνακα της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας τα πάντα είναι πολύ σφιχτά.

Δύο μονάδες διαφορά

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πριν από τον αγώνα με τη Χάντερσφιλντ Τάουν χάνει από τη Μάντσεστερ Σίτι δύο μονάδες. Στον προηγούμενο γύρο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν μπόρεσε να νικήσει τη Λίβερπουλ, ο αγώνας έληξε με ισοπαλία 0:0. Κάτω από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην κατάταξη βρίσκεται η Τότεναμ, η οποία έχει 17 βαθμούς, στην τέταρτη θέση είναι η Γουότφορντ με 15 βαθμούς. Εκτός έδρας οι “διάβολοι” στο πλαίσιο της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας 2017–18 έπαιξαν τέσσερις αγώνες, όπου σημείωσαν δύο νίκες και δύο ισοπαλίες.

Πρόβλεψη

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πηγαίνει στο Χάντερσφιλντ αποκλειστικά για τη νίκη, ο Μουρίνιο θα είναι σε θέση να συντονίσει τους παίκτες του στον σωστό δρόμο. Ωστόσο η νίκη είναι απίθανο να είναι πολύ αποτελεσματική, επειδή η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα είναι μετά από έναν δύσκολο αγώνα στο Champions League και την πτήση, ενώ η Χάντερσφιλντ Τάουν δουλεύει καλά στην άμυνα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ + το σύνολο κάτω από 4,5 με απόδοση 1,63.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *