The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Χάμιλτον εναντίον Σέλτικ

hamilton-celtic-24-12

Πρέμιερσιπ Σκωτίας

Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου, 2:30 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

New Douglas Park Χάμιλτον

Στο πλαίσιο του 19ου γύρου της Πρέμιερσιπ Σκωτίας η Χάμιλτον εντός έδρας της θα φιλοξενεί την Σέλτικ. Δυστυχώς η Πρέμιερσιπ Σκωτίας από καιρό έχει γίνει θέατρο ενός ηθοποιού, δηλαδή της Σέλτικ, ακόμη και η επιστροφή στην ελίτ της Ρέιντζερς δεν έχει αυξήσει τον ανταγωνισμό. Οι εταιρείες στοιχημάτων θεωρούν τους μελλοντικούς φιλοξενούμενους ξεκάθαρο φαβορί, κάτι με το οποίο είναι δύσκολο να μην συμφωνήσουμε, με δεδομένη την τρέχουσα κατάσταση των ομάδων και τις στατιστικές τους.

Ένατη στον πίνακα

Η Χάμιλτον μετά από 18 γύρους στην Πρέμιερσιπ Σκωτίας έχει στο ενεργητικό της 16 πόντους και είναι στην ένατη θέση στην κατάταξη του πίνακα του πρωταθλήματος. Εντός έδρας της η Ακαντέμικαλ έπαιξε εννέα συναντήσεις, όπου σημείωσε δύο νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες, σκόραρε 10 γκολ, δέχθηκε 11, σημείωσε 10 πόντους.

Ηγέτης

Η Σέλτικ μετά από 17 γύρους στο πρωτάθλημα της Σκωτίας έχει στο ενεργητικό της 49 πόντους, καθώς και έχει 14 βαθμούς προβάδισμα από τον πλησιέστερο αντίπαλό την Ρέιντζερς Γλασκόβης. Εκτός έδρας οι “Κέλτες” έπαιξαν εννέα αγώνες, στους οποίους σημείωσαν οκτώ νίκες και μία ισοπαλία, η διαφορά τερμάτων είναι 23:9. Για τη Σέλτικ η επερχόμενη συνάντηση δεν έχει μεγάλη σημασία στο τουρνουά, η ομάδα του Brendan Rodgers είναι ένα κεφάλι ισχυρότερη από όλους τους αντιπάλους της και εύκολα θα κερδίσει ένα άλλο πρωτάθλημα στη Σκωτία. Αλλά την ίδια στιγμή οι “Κέλτες” συνεχίζουν να παίζουν πολύ σοβαρά, μάλλον θέλουν να κτυπήσουν κάποιο άλλο ρεκόρ.

Πρόβλεψη

Η Σέλτικ πάει στη Χάμιλτον για μια άλλη νίκη, η οποία σίγουρα θα λάβει χώρα. Ακαντέμικαλ δεν έχει τίποτα πραγματικά να προσφέρει στη σημερινή πρωταθλήτρια της Σκωτίας. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τη συνάντηση αυτή: νίκη της Σέλτικ με χάντικαπ -1,5 με απόδοση 1, 76.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *