The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Φόρεστ εναντίον Μίλγουολ

Nottingham-Millwall-04.08

Λιγκ Τσάμπιονσιπ Αγγλίας

Παρασκευή, 4 Αυγούστου, 9:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Σίτι Γκράουντ, West Bridgford

Η Νότιγχαμ Φόρεστ στον πρώτο γύρο της Λιγκ Τσάμπιονσιπ Αγγλίας της σεζόν 2017–18 θα παίξει με τη Μίλγουολ, ομάδα που την τελευταία σεζόν έπαιξε στο πρώτο πρωτάθλημα της Αγγλίας. Σε αυτό το ζευγάρι οι bookmakers θεωρούν ξεκάθαρο φαβορί τους «δασοφύλακες», που είναι δύσκολο να αμφισβητήσει κανείς, επειδή οι μελλοντικοί γηπεδούχοι έχουν πολύ περισσότερη αγωνιστική εμπειρία σε τέτοιο επίπεδο. Επιπλέον, οι «δασοφύλακες» ήταν και παραμένουν ομάδα εντός έδρας παιχνιδιού.

Δεν θέλουν να αγωνίζονται για την επιβίωση

Η διοίκηση της Νότιγχαμ Φόρεστ αποφάσισε να πουλήσει για 17 εκατομμύρια ευρώ έναν από τους κορυφαίους σκόρερ της τον Μπριτ Ασομπαλόνγκα. Αυτός ο επιθετικός πήγε στην Μίντλεσμπρο. Στη θέση του Μπριτ από τη Newcastle αγοράστηκε ο  Ιρλανδός Daryl Murphy. Είναι σημαντικό να υπενθυμίσουμε ότι την περασμένη σεζόν η Νότιγχαμ Φόρεστ έπαιξε εντός έδρας 23 αγώνες στη Τσάμπιονσιπ, κέρδισε 12 νίκες, δηλαδή περισσότερο από το 50% των αγώνων κερδήθηκαν.

Κέρδισε το τουρνουά

Η Μίλγουολ στη σεζόν 2016–17 έπαιξε στην πρώτη Λιγκ και τερμάτισε στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Στο τουρνουά play-offs για την πρόκριση στη Τσάμπιονσιπ η Μίλγουολ στον ημιτελικό ήταν ισχυρότερη της Σκάνθορπ, στον τελικό νίκησε την Μπράντφορντ 1:0. Σύμφωνα τα πρότυπα της Τσάμπιονσιπ η σύνθεση αυτής της ομάδας δεν είναι πολύ ισχυρή, επιπλέον, αυτή η ομάδα χρειάζεται χρόνο για να προσαρμοστεί σε ένα ισχυρότερο πρωτάθλημα.

Πρόβλεψη

Η Νότιγχαμ Φόρεστ την προηγούμενη σεζόν πέρασε το τέλος του πρωταθλήματος αγωνιζόμενη για την επιβίωση, στην τρέχουσα περιοδεία αυτή η ομάδα θα προσπαθήσει να αποφύγει αυτόν τον αγώνα, και γι’ αυτό θα πρέπει να κερδίσει σε όσο περισσότερα εντός έδρας παιχνίδια γίνεται, ειδικά όταν φιλοξενεί μία ομάδα όπως η Μίλγουολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Νότιγχαμ Φόρεστ μα χάντικαπ 0 με απόδοση 1,46.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *