The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Φράιμπουργκ εναντίον ΡΜ Λειψίας

freiburg-rbleipzig-25-11

Μπουντεσλίγκα Γερμανίας

Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου, 9:30 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Dreisamstadion

Στις 25 Νοεμβρίου 2016 το πρόγραμμα του 12ου γύρου της Μπουντεσλίγκα Γερμανίας θα ανοίξει ο αγώνας στο γήπεδο “Μαύρο Δάσος”, όπου η Φράιμπουργκ θα παίξει εναντίον της ΡΜ Λειψίας.

Το αρχικό στάδιο του πρωταθλήματος Γερμανίας για την ποδοσφαιρική ομάδα Φράιμπουργκ κατέληξε να είναι διφορούμενο. Η ομάδα εναλλασσόταν νίκες με τις ήττες, που γενικά οδήγησε σε ένα καλό αποτέλεσμα ως για την ομάδα-αρχάριο του πρωταθλήματος. Η ήττα στον τελευταίο γύρο από την Μάιντς 4:2 ήταν η δεύτερη στη σειρά και η τρίτη στους τελευταίους πέντε γύρους. Ένα γύρο πριν η Φράιμπουργκ έχασε από τη Βόλφσμπουργκ 0:3 και από την Χοφενχάιμ 2:1, και σε αυτό το διάστημα νίκησε την Βέρντερ Βρέμης 1:3 και την Άουγκσμπουργκ 2:1. Ως αποτέλεσμα μετά από 11 γύρους η Φράιμπουργκ σκόραρε 15 πόντους και κατέχει τη 10η θέση στην κατάταξη.

Η πραγματική αίσθηση είναι η απόδοση της ΡΜ Λειψίας στο τρέχον κομμάτι του πρωταθλήματος Γερμανίας. Η ΡΜ Λειψίας μαζί με τη Χοφενχάιμ παραμένουν μοναδικές ομάδες στο πρωτάθλημα, οι οποίες δεν έχουν υπέστη καμία ήττα. Στους τελευταίους γύρους η ΡΜ Λειψίας σκόραρε 15 από πιθανές 15 πόντους, όπου νίκησε την Μπάγερ Λεβερκούζεν 2:3, Μάιντς 3:1, Ντάρμστατ 0:2, Βέρντερ Βρέμης 3:1, Βόλφσμπουργκ 0:1, αντίστοιχα. Έτσι, μετά από 11 γύρους στο ενεργητικό της ΡΜ Λειψίας είναι 27 μονάδες με συνολική βαθμολογία 23:9, που της επέτρεψε να γίνει ηγέτης του βαθμολογικού πίνακα.

Σε προσωπικές συναντήσεις μεταξύ των δύο ομάδων έχουν παιχτεί μόνο 2 ματς, όπου σε ένα από αυτά καταγράφηκε η ισοπαλία, και στο δεύτερο αντίστοιχα κέρδισε η Φράιμπουργκ 2:1. Η Φράιμπουργκ εντός έδρας της έχει κερδίσει 4 από 5 παιχνίδια του πρωταθλήματος, ενώ η ΡΜ Λειψίας κέρδισε 4 από τα 6 εκτός έδρας παιχνίδια και δύο φορές έπαιξε ισοπαλία. Η ΡΜ Λειψίας δείχνει υψηλό επίπεδο του ποδοσφαίρου, αφήνοντας με τίποτα τους μόνιμους εκπροσώπους της Μπουντεσλίγκα. Νομίζω ότι ο πιο “μισητός” σύλλογος της Γερμανίας και στο επερχόμενο αγώνα θα κερδίσει και θα ενισχύσει περαιτέρω την ηγετική του θέση. Στοίχημα για τον αγώνα: νίκη 2.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *