The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Φράιμπουργκ εναντίον Μπάγερν Μονάχου

Freiburg-BayernMunich-20.01

Μπουντεσλίγκα Γερμανίας

Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου, 9:30 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Dreisamstadion

Την ερχόμενη Παρασκευή ανανεώνονται οι αγώνες στη Μπουντεσλίγκα Γερμανίας, καθώς και το 17ου γύρου του γερμανικού πρωταθλήματος θα ανοίξει η αναμέτρηση της Φράιμπουργκ και της Μπάγερν. Η Φράιμπουργκ είναι πολύ εντός έδρας ομάδα, γι’ αυτό η Μπάγερν σίγουρα θα δυσκολευτεί να νικήσει τους μελλοντικούς γηπεδούχους, αλλά η υψηλή ποιότητα της Μπάγερν στο τέλος θα υπερισχύσει.

Αρκετά φιλικά ματς

Η Φράιμπουργκ κατά τη χειμερινή περίοδο έπαιξε μερικούς φιλικούς αγώνες, όπου κατάφερε να κερδίσει μόνο μία φορά, την ομάδα από το Λιχτενστάιν Vaduz με το σκορ 3:1, τα υπόλοιπα ήταν οι ήττες από την ΠΣΒ και Μπριζ, καθώς και ισοπαλία με την Σπάρτα Πράγας. Στην κατάταξη της Μπουντεσλίγκα η Φράιμπουργκ βρίσκεται στην όγδοη θέση με 23 πόντους στο ενεργητικό. Εντός έδρας η Φράιμπουργκ έπαιξε επτά αγώνες, όπου σκόραρε πέντε νίκες και δύο ήττες.

Και έτσι όλα είναι καλά

Ενώ η Μπάγερν σχεδόν δεν έπαιζε φιλικούς αγώνες, μόνο ένα ματς με την Eupen καταγράφηκε, όπου οι «κόκκινοι» νίκησαν τον αντίπαλο με σκορ 5:0. Στο πλαίσιο της Μπουντεσλίγκα Γερμανίας η Μπάγερν εκτός έδρας έπαιξε επτά αγώνες, στους οποίους έχει επιτύχει πέντε νίκες, μία ισοπαλία, και μία ήττα. Στους τρεις τελευταίους αγώνες της Μπουντεσλίγκα η Μπάγερν μόνο νικούσε τους αντιπάλους της: Βόλφσμπουργκ, Ντάρμσταντ και Λειψία.

Πρόβλεψη

Οι εταιρείες στοιχημάτων υποτιμούν ελαφρώς τη Φράιμπουργκ στο επερχόμενο παιχνίδι. Υπήρχε διάλειμμα, και η κατάσταση όλων των γερμανικών ομάδων είναι τώρα υπό εξέταση, όπως και η κατάσταση της Μπάγερν. Η Φράιμπουργκ είναι ομάδα εντός έδρας παιχνιδιού, και έτσι απλά δε θα δώσει τη νίκη στο επερχόμενο παιχνίδι, επίσης είναι απίθανο να χάσει με μεγάλο σκορ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Φράιμπουργκ με χάντικαπ +2,25 με απόδοση 1,54.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *