The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Φλουμινένσε – Ιπιράγγα στις 7/7/2016 στις 03:45 π.μ.

Fluminense-Ypiranga

Την Πέμπτη, 7 Ιουλίου στις 3:45 στο Ρίο ντε Τζανέιρο στο γήπεδο «Μαρακανά» στο πρώτο παιχνίδι των 32 του Κυπέλλου Βραζιλίας η Φλουμινένσε θα φιλοξενεί την Ιπιράγγα.

Η Φλουμινένσε στα ματς του Κυπέλλου της χώρας έρχεται όχι σε καλύτερη κατάσταση, στους πέντε τελευταίους αγώνες η ομάδας σημείωσε μία νίκη, μία ισοπαλία και τρεις ήττες. Μετά από 13 γύρους του πρωταθλήματος η “Φλου” με 17 πόντους και η διαφορά τερμάτων 13-15 καταλαμβάνει την 12η θέση στην Serie A. Στο Κύπελλο Βραζιλίας η Φλουμινένσε στον πρώτο γύρο νίκησε την Τομπένσε 3:0, στο δεύτερο γύρο έσπασε την αντίσταση της Φερροβιάρι 3:3, 3:0. Εντός έδρας της το 2016 η Φλου έπαιξε 19 αγώνες, σημείωσε 9 νίκες, 5 ισοπαλίες και 5 ήττες.

Η Ιπιράγγα παίζει στην τρίτη ντιβιζιόν της Βραζιλίας, Series C. Σήμερα, μετά από 7 γύρους του πρωταθλήματος η ομάδα με 10 πόντους και διαφορά τερμάτων 10-14 καταλαμβάνει την 5η θέση στο βαθμολογικό πίνακα. Στο Κύπελλο ομάδα με τη σειρά έσπασε την αντίσταση της Ατλέτικο Goyaniense 2:2, 2:0 και Aparecidense 3:1, 1:2. Όσο για τα παιχνίδια εκτός έδρας η απόδοση της Ιπιράγγας είναι απλά απαίσια, σε 13 αγώνες φέτος κέρδισε μόλις μία νίκη, σημείωσε τρεις ισοπαλίες και 9 ήττες. Προς το παρόν η σειρά αγώνων χωρίς νίκη εκτός έδρας αποτελείται από 6 αγώνες και τρέχει από τις 8 Απριλίου.

Πρόβλεψη

Μέχρι σήμερα οι αντίπαλοι δεν έχουν συναντηθεί ποτέ. Στο επερχόμενο ματς δεν βλέπω κανένα άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη της γηπεδούχου, η “Φλου” είναι ελίτ ομάδα, ενώ οι φιλοξενούμενοι είναι της τρίτη ντιβιζιόν, συν τα στατιστικά των ομάδων σε εκτός έδρας παιχνίδια αυτής της σεζόν. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Φλουμινένσε με χάντικαπ -1 με απόδοση 1,5.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *