The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Φλαμένγκο εναντίον Πόντε Πρέτα

Flamengo-PontePreta-15.06

Σέριε Α΄ Βραζιλίας

Πέμπτη, 15 Ιουνίου, 3:00 π.μ. Ώρα Ελλάδας

Estádio Luso Brasileiro

Την ερχόμενη Πέμπτη η Φλαμένγκο στην έδρα της στον έβδομο γύρο της Σέριε Α΄ Βραζιλίας θα φιλοξενεί την Πόντε Πρέτα. Παραδόξως, αλλά ασθενέστερη στη σύνθεσή της και την ικανότητά της Πόντε Πρέτα ξεκίνησε τη φετινή σεζόν καλύτερα από την ομάδα από το Ρίο ντε Τζανέιρο. Αυτό μπορεί να εξηγηθεί πολύ απλά, επειδή η Φλα ήδη έχει παίξει τη φάση των ομίλων του Κόπα Λιμπερταδόρες, στο οποίο έχει δαπανήσει μεγάλες προσπάθειες, έτσι δεν υπάρχει τίποτα περίεργο στο γεγονός ότι η Φλαμένγκο απέτυχε στην έναρξη της Σέριε A, όπως και αρκετές κορυφαίες ομάδες της Βραζιλίας.

Μία νίκη μόνο

Στους πέντε τελευταίους αγώνες η Φλαμένγκο κέρδισε μόνο μία νίκη επί της Ατλέτικο Γκοϊανιένσε, η οποία συνέβη εκτός έδρας στις 25 Μαΐου. Εκτός από αυτή τη νίκη καταγράφηκαν ήττες από τη Σπορτ Ρεσίφε και τρεις ισοπαλίες με την Ατλέτικο Παραναένσε, Μποταφόγκο και Αβάι. Στο βαθμολογικό πίνακα της Σέριε A η Φλαμένγκο βρίσκεται στην 15η θέση, δύο μονάδες από τη ζώνη του υποβιβασμού. Η κατάσταση αυτή δεν κοσμεί μια από τις ισχυρότερες ομάδες του πρωταθλήματος.

Στην πρώτη εξάδα

Την περασμένη σεζόν η Πόντε Πρέτα παρέμεινε στην όγδοη θέση, πολύ κοντά στην κορυφή-6 και το Κόπα Λιμπερταδόρες. Στην τρέχουσα σεζόν αυτή η ομάδα αποσκοπεί να προκριθεί στη ζώνη των κορυφαίων. Μετά από έξι γύρους των παιχνιδιών στο ενεργητικό των μελλοντικών φιλοξενούμενων υπάρχουν 10 πόντοι και η πέμπτη θέση στην κατάταξη, αλλά θα πρέπει να δώσουμε προσοχή στο γεγονός ότι αυτή η ομάδα δεν παίζει με τον καλύτερο τρόπο εκτός έδρας.

Πρόβλεψη

Η Φλαμένγκο πρέπει να βγει από το λάκκο στον οποίο βρίσκεται, γι’ αυτό από τη Φλα στο επερχόμενο παιχνίδι πρέπει να περιμένουμε την υψηλή δραστηριότητα και το παιχνίδι για να κερδίσει. Σε αυτό το ζεύγους το στοίχημα στους μελλοντικούς γηπεδούχους φαίνεται ενδιαφέρουσα επιλογή. Η πρόβλεψή μας για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Φλαμένγκο με απόδοση 1,58.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *