The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Φιορεντίνα εναντίον Ίντερ

Fiorentina-Inter-22.04

Σέριε Α΄ Ιταλίας

αύριο, 9:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στάδιο Αρτέμιο Φράνκι, Φλωρεντία

Ένας από τους κεντρικούς αγώνες του 33ου γύρου της Σέριε A θα είναι η αναμέτρηση μεταξύ της Φιορεντίνα και Ίντερ, η όγδοη ομάδα εντός έδρας της θα φιλοξενεί την έβδομη. Οι εταιρείες στοιχημάτων σε αυτό το ζευγάρι δεν βλέπουν ξεκάθαρο φαβορί, θεωρώντας ότι και οι δύο ομάδες είναι τώρα ίσιες ενόψει του παράγοντα της έδρας.

Με τις σκέψεις για το Europa League

Η Φιορεντίνα πήγε πολύ καλά τον Μάρτιο και αρχές Απριλίου, αλλά στα τελευταία δύο παιχνίδια οι «βιολετί» σκόραραν μόνο μία μονάδα στον κουμπαράς τους. Εντάξει το ματς στη Γένοβα κόντρα στη Σάμπο όπου η ομάδα του Sousa ήταν σε θέση να κερδίσει ένα βαθμό. Αλλά ο εντός έδρας αγώνας κόντρα στην Έμπολι θα μπορούσε να ονομαστεί αποτυχία. Η Φιορεντίνα μετά από 32 γύρους βρίσκεται στην 8η θέση στον πίνακα, οι «βιολετί» είναι έξι βαθμούς πίσω από την έκτη θέση.

Χωρίς την πιθανότητα για το Τσάμπιονς Λιγκ

Με τη σειρά της η Ίντερ πολύ πρόσφατα είχε την ευκαιρία για το Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά σε τελευταίους τέσσερις γύρους η ομάδα του Μιλάνου δεν έχει κερδίσει ποτέ: δύο ισοπαλίες με Τορίνο και Μίλαν, ήττα από τη Σαμπντόρια και Κροτόνε. Εκτός έδρας η Ίντερ παίζει αισθητά χειρότερα από ό, τι εντός έδρας, η ομάδα του Μιλάνου κέρδισε σε επτά από τους 16 αγώνες, όλες οι νίκες των «μαύρο-μπλε» είναι πάνω στις ομάδες από το κάτω μέρος της βαθμολογίας.

Πρόβλεψη

Η Φιορεντίνα εντός έδρας χάνει πολύ σπάνια, ενώ η Ίντερ εκτός έδρας κερδίζει πολύ σπάνια τους σοβαρούς αντιπάλους. Σε αυτό το ζευγάρι των ομάδων το στοίχημα στους μελλοντικούς γηπεδούχους φαίνεται καλή επένδυση, ιδίως αν ληφθεί υπόψη το γεγονός ότι η Φιορεντίνα εξακολουθεί να έχει μια καλή ευκαιρία να προκριθεί στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα. Επίσης, μην ξεχνάμε το γεγονός ότι για τους «βιολετί» είναι απλώς αναγκαία η ικανοποίηση για την ήττα από την Έμπολι. Η πρόβλεψή μας για αυτή τη συνάντηση είναι: η Φιορεντίνα δε θα χάσει με απόδοση 1,52.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *