The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Φιορεντίνα εναντίον Γιουβέντους

Fiorentina-Juventus-15.01

Σέριε Α΄ Ιταλίας

Κυριακή, 15 Ιανουαρίου, 9:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στάδιο Αρτέμιο Φράνκι, Φλωρεντία

Ο κεντρικός αγώνας του 20ου γύρου της Σέριε A θα είναι η αναμέτρηση μεταξύ της Φιορεντίνα και της Γιουβέντους. Η αντιπαράθεση αυτών των δύο ομάδων ήταν θεμελιώδης μόλις ο Roberto Baggio έφυγε από το στρατόπεδο των «βιολετών» στο στρατόπεδο των «ζέβρων». Τότε η Φιορεντίνα ήταν σημαντικός παίκτης στην Ιταλία, όχι όπως αυτή τη στιγμή. Παρά τη κάπως τσαλακωμένη τρέχουσα σεζόν για τις «βιολέτες», οι εταιρείες στοιχημάτων αφήνουν για τους μελλοντικούς γηπεδούχους μικρές πιθανότητες επιτυχίας.

Λίγο πιο πάνω από την Ουντινέζε

Η Φιορεντίνα μετά από 18 παιχνίδια στο πλαίσιο της Σέριε A ήταν σε θέση να σημειώσει 27 πόντους, οι οποίοι επιτρέπουν σ’ αυτή την ομάδα να καταλαμβάνει την 9η θέση στην κατάταξη του πρωταθλήματος Ιταλίας. Στους πέντε τελευταίους αγώνες οι “βιολέτες” κατάφεραν να κερδίσουν στη Σασουόλο και Κιέβο, τα “γαϊδαράκια” έπεσαν στο τέλος του αγώνα κυπέλλου. Εκτός από αυτές τις δύο νίκες καταγράφηκαν δύο ήττες εναντίον της Τζένοβας και της Λάτσιο, καθώς και μια ισοπαλία με την Νάπολι 3:3.

Νίκη μετά την Πρωτοχρονιά

Η Γιουβέντους βγήκε μετά τις χειμερινές διακοπές σε μια καλή διάθεση και έχει ήδη καταφέρει να κερδίσει δύο φορές. Πρώτον, οι «ζέβρες» στο πρωτάθλημα χωρίς καμία ευκαιρία νίκησαν την Μπολόνια 3:0, και στη συνέχεια, στους 16 του Κόπα Ιτάλια την Αταλάντα με σκορ 3:2. Πριν από την προσεχή συνάντηση στο ενεργητικό της Γιουβέντους είναι 45 πόντοι και η πρώτη θέση στην κατάταξη στη Σέριε A, τέσσερις μονάδες προβάδισμα στη Ρόμα.

Πρόβλεψη

Η Γιουβέντους έρχεται για τον αγώνα κατά της Φιορεντίνα σε καλή κατάσταση, ωστόσο, υπάρχει πρόβλημα στελέχωσης – ο Buffon είναι άρρωστος και δεν μπορέσει να λάβει μέρος στον αγώνα. Παρά το γεγονός αυτό, η Γιουβέντους είναι ξεκάθαρο φαβορί του επερχόμενου παιχνιδιού. Επιπλέον, πέντε τελευταίοι αγώνες έληξαν αποκλειστικά με τις νίκες της νυν πρωταθλήτριας Ιταλίας. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Γιουβέντους με απόδοση 1,89.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *