The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Φενέρμπαχτσε – Γαλατάσαραϊ στις 26/05/2016, 21:15

Галатасарай-Фенербахче-26.05

Στο πλαίσιο του τελικού του Κυπέλλου Τουρκίας δύο από τις πιο ονομαστές ομάδες της χώρας θα συναντηθούν μεταξύ τους στο γήπεδο στην Αττάλεια. Για τις δύο ομάδες το επερχόμενο παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό. Η Φενέρμπαχτσε έμεινε χωρίς τον τίτλο της πρωταθλήτριας, έφτασε δεύτερη στο πρωτάθλημα, παρόλο που το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν η ομάδα του Vitor Pereira έδειχνε καλό ποδόσφαιρο και άξιζε να πάρει τον τίτλο. Αλλά αν τα «καναρίνια» τουλάχιστον μπήκαν στο Champions League, η Γαλατασαράι, σύμφωνα με τα αποτελέσματα του πρωταθλήματος, έμειναν εντελώς χωρίς τα Ευρωπαϊκά Κύπελλα, κάτι που δεν επιτρέπεται για τόσο βραβευμένη ομάδα. Η νίκη στο Κύπελλο είναι τελευταία ευκαιρία για την ενδεκάδα του Rikerinka να διορθώσει την κατάσταση.

Ισχυρά “καναρίνια”

Επί του παρόντος η Φενέρμπαχτσε φαίνεται πολύ ισχυρότερη από το μέλλον αντίπαλό της, αλλά κατά τη διάρκεια της σεζόν τα “καναρίνια” ποτέ δεν νίκησαν τα “λιοντάρια”, δύο φορές παίζοντας ισοπαλία με αυτούς. Ο αγώνας θα διεξαχθεί σε ουδέτερο έδαφος, οπότε επίκαιρη θα είναι η στατιστική των εκτός έδρας παιχνιδιών των “κίτρινο-μπλε” στη Super League Τουρκίας, η οποία είναι η εξής: 8 νίκες, 5 ισοπαλίες και 4 ήττες.

Η Γαλατασαράι αυτή τη σεζόν εξέπληξε με αρνητικά αποτελέσματα. Η πολλές φορές πρωταθλήτρια της Τουρκίας κατάφερε να πάρει μόνο την έκτη θέση στην κατάταξη, κάτι που θα μπορούσε να ονομαστεί ντροπή. Εν μέρει η κατάσταση μπορεί να διορθωθεί με τη νίκη στον τελικό του Κύπελλο Τουρκίας, αλλά κόντρα στους “κίτρινο-κόκκινους” θα παίξει η ισχυρή Φενέρμπαχτσε, που έχει τεράστιο κίνητρο λόγω της ήττας στο πρωτάθλημα. Στους εκτός έδρας αγώνες στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της Τουρκίας η Γαλατασαράι κέρδισε μόνο τέσσερα παιχνίδια από τα 17.

Πρόβλεψη

Η επερχόμενη αναμέτρηση θα είναι δύσκολη και για τους δύο αντιπάλους, αλλά η Φενέρμπαχτσε αυτή τη στιγμή φαίνεται προτιμότερη από τη Γαλατασαράι, οπότε η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Φενέρμπαχτσε θα κερδίσει το Κύπελλο με απόδοση 1,52.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *