The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Φενέρμπαχτσε εναντίον Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

fenerbahce-manchesterunited-03-11

ΟΥΕΦΑ Γιουρόπα Λιγκ Φάση ομίλων

Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου, 8:00 μ.μ. (Ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Σουκρού Σαράτζογλου

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν μπορεί να βρει σταθερότητα. Η ομάδα του Jose Mourinho χάνει τους πόντους σε επίπεδο έδαφος, καθώς και χάνει από τους ίσους αντιπάλους. Το μόνο φωτεινό σημείο τον τελευταίο καιρό για τους “διαβόλους” ήταν ο αγώνας κατά της Μάντσεστερ Σίτι στο Λιγκ Καπ Αγγλίας, τον οποίον τον κέρδισαν με σκορ 1:0, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι σε εκείνο το παιχνίδι ο Guardiola δεν έβγαλε τη βασική σύνθεση. Ο πλησιέστερος αντίπαλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα είναι η τουρκική Φενέρμπαχτσε, η οποία θα φιλοξενήσει τους “διάβολους” εντός έδρας της, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί, αλλά δε θα είναι εύκολο παιχνίδι για τους Βρετανούς.

Όχι άσχημη φόρμα

Μετά την ήττα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Μάντσεστερ η Φενέρμπαχτσε κατάφερε να παίξει δύο παιχνίδια στο εθνικό Super League εναντίον Κόνιασπορ και Καραμπούκσπορ. Σε εκείνα τα ματς τα “καναρίνια” κατάφεραν να κερδίσουν και να αποκτήσουν έξι βαθμούς. Μετά από αυτές τις συναντήσεις η Φενέρ έχει στο ενεργητικό της 15 πόντους και η πέμπτη θέση στην κατάταξη του πρωταθλήματος.

Δεν πρόλαβαν οι πολλοί οπαδοί των “διαβόλων” να χαρούν τη νίκη των αγαπημένων τους πάνω από τη Μάντσεστερ Σίτι στο Λιγκ Καπ Αγγλίας, ήρθε η απογοήτευση με τη μορφή εντός έδρας ισοπαλίας με την Μπέρνλι στην Πρέμιερ Λιγκ. Τώρα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει στο ενεργητικό της 15 πόντους και μόνο όγδοη στο ελίτ πρωτάθλημα Αγγλίας. Την ίδια στιγμή στην κατάταξη του ομίλου Α του Γιουρόπα Λιγκη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι στην πρώτη θέση με έξι βαθμούς.

Πρόβλεψη

Η Μάντσεστερ δυσκολεύεται τώρα, πρέπει να πάρει βαθμούς στο παιχνίδι εναντίον Φενέρ, και σε λίγες μέρες εκτός έδρας να νικήσει τη Σουόνσι. Ο Ζοζέ Μουρίνιο σίγουρα θα κάνει αλλαγές, αλλά και στο επερχόμενο αγώνα θα δοθεί η δέουσα προσοχή. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τη συνάντηση είναι: νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,73.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *