The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Τότεναμ εναντίον Μάγερ

tottenham-bayer-02-11

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ Φάση ομίλων

αύριο, 9:45 μ.μ.

Στάδιο Γουέμπλεϊ

Μια από τις επερχόμενες εμφανίσεις της Τετάρτης στο Τσάμπιονς Λιγκ θα είναι ο αγώνας μεταξύ της αγγλικής Τότεναμ και γερμανικής Λεβερκούζεν. Οι εταιρείες στοιχημάτων θεωρούν τα “Σπερς” ξεκάθαρο φαβορί στο επερχόμενο παιχνίδι, αλλά δεν χρειάζεται να αποκλειστούν οι «φαρμακοποιοί», ειδικά μετά τη νίκη του Σαββάτου επί της Βόλφσμπουργκ.

Χωρίς νίκες

Η Τότεναμ εδώ και πέντε συνεχόμενα παιχνίδια δεν μπορεί να κερδίσει. Στην Premier League τα «σπιρούνια» έπαιξαν ισοπαλία με τη Γουέστ Μπρομ, Λέστερ και Μπόρνμουθ, στο Λιγκ Καπ έχασαν από τη Λίβερπουλ, και στο Τσάμπιονς Λιγκ μοιράστηκαν τους βαθμούς με την Μπάγερ Λεβερκούζεν στο γερμανικό παιχνίδι. Στην Premier League η Τότεναμ πηγαίνει στην πέμπτη θέση, απέχοντας τρεις μονάδες από την Λίβερπουλ, Άρσεναλ και ΜανΣίτι. Στην κατάταξη του ομίλου Ε του Τσάμπιονς Λιγκ η Τότεναμ με 4 βαθμούς βρίσκεται στη δεύτερη θέση.

Η Τότεναμ έχει τέσσερις βαθμούς στον κουμπαρά, ενώ η Μπάγερ τρεις βαθμούς και τη τρίτη θέση. Οκτώβριος αποδείχθηκε δύσκολος μήνας για τους «φαρμακοποιούς». Πριν από το ταξίδι στην Βόλφσμπουργκ οι “φαρμακοποιοί” έχασαν στην Μπουντεσλίγκα από τη Βέρντερ Βρέμης και Χόφενχαϊμ, έπαιξαν ισοπαλία στο Κύπελλο Γερμανίας με τη Σπορτφρόιντε Λότε, αλλά τελικά έχασαν από την ασθενέστερη ομάδα μετά από σειρά πέναλτι, καθώς και έπαιξαν ισοπαλία με τη Τότεναμ στο Τσάμπιονς Λιγκ. Νίκη επί των «λύκων» διατήρησε τη θέση στο Roger Schmidt, αλλά, παρ’ όλα αυτά, η καριέρα του στην Μπάγερ μπορεί να σταματήσει σύντομα.

Πρόβλεψη

Η Τότεναμ θα παίξει και πάλι στο “Γουέμπλεϊ”, όπου τα “Σπερς” έχασαν τον πρώτο τους αγώνα. Η Μπάγερ Λεβερκούζεν μετά από μια σειρά αποτυχιών ξανααποκτάει τη φόρμα και δεν μοιάζει πλέον ανήμπορη, όπως στο ματς με την Χόφενχαϊμ, οπότε οι «φαρμακοποιοί» θα αγωνιστούν σίγουρα στο επερχόμενο παιχνίδι. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τη συνάντηση είναι: η Μπάγερ δε θα χάσει με απόδοση 1,89.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *