The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Τότεναμ εναντίον Ρεάλ Μαδρίτης

Tottenham-RealMadrid-01.11

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ Φάση ομίλων

Τετάρτη, 1 Νοεμβρίου, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Γουέμπλεϊ, Γουέμπλεϊ

Στον τέταρτο γύρο της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ η Τότεναμ θα πραγματοποιήσει το δεύτερο αγώνα στο στάδιο Γουέμπλεϊ εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 01.11.2017 στις 09:45 (ώρα Ελλάδας).

Τότεναμ

Η Τότεναμ Λονδίνου ξεκίνησε αρκετά καλά αυτή τη σεζόν, βρίσκεται στην πρώτη θέση στον όμιλο H του Τσάμπιονς Λιγκ και στη δεύτερη στο εθνικό πρωτάθλημα. Νωρίτερα, οι Σπερς νίκησαν την ΑΠΟΕΛ (0:3) και την Ντόρτμουντ Μπορούσια (3:1) πριν από την ισοπαλία με την Ρεάλ στον προηγούμενο γύρο (1:1). Μετά από αυτό τα παιδιά του Ποκετίνο νίκησαν τη Λίβερπουλ (4:1) και έχασαν στο Λιγκ Καπ από την Γουέστ Χαμ (2:3).

Ρεάλ Μαδρίτης

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν υστερεί από τους επερχόμενους αντιπάλους της. Η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν σημείωσε τον ίδιο αριθμό βαθμών με την Τότεναμ, νικώντας πρώτα την ΑΠΟΕΛ (3-0) και στη συνέχεια την Μπορούσια με τον ίδιο σκορ, όπως κι η ομάδα του Λονδίνου (1:3). Όσο για τους αγώνες των εγχώριων αγώνων, οι μαρέγκες νίκησαν την Έιμπαρ (3:0) στη Πριμέρα και στο Κύπελλο του Βασιλιά νίκησαν την Φουενλαμπράντα  (0:2).

Πρόβλεψη

Στον τελευταίο αγώνα μεταξύ αυτών των ομάδων σημειώθηκε παραγωγική ισοπαλία (1:1), παρά το γεγονός ότι η Ρεάλ Μαδρίτης περισσότερο χρόνο είχε την πρωτοβουλία και σημείωσε σχεδόν δύο φορές περισσότερα σουτ στο στόχο του Λιορίς. Η μεγάλη απώλεια για τους Σπερς είναι ο μυϊκός τραυματισμός του Harry Kane, ο οποίος θα χάσει αυτόν τον αγώνα. Η Ρεάλ Μαδρίτης θα έχει προβλήματα λόγω απουσίας των Navas, Bale και Kovacic. Ίσως την Τετάρτη στο γήπεδο θα φανεί ο Ντανιέλ Καρβαχάλ. Λαμβάνοντας υπόψη ότι η Τότεναμ δεν θα έχει επικεφαλή σκόρερ, είναι απίθανο οι παίκτες της να μπορέσουν να υλοποιήσουν τις ευκαιρίες τους και θα επικεντρωθούν στην άμυνα. Ως εκ τούτου, δεν πρέπει να περιμένετε μεγάλο αριθμό γκολ σε αυτόν τον αγώνα. Πρόβλεψη για τον αγώνα Τότεναμ – Ρεάλ Μαδρίτης: το σύνολο κάτω από 3,5 με απόδοση 1,74.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *