The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Τότεναμ εναντίον Σουόνσι

Tottenham-Swansea-16.09

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου, 7:30 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στάδιο Γουέμπλεϊ, Γουέμπλεϊ

Το επερχόμενο Σάββατο η Τότεναμ εντός έδρας θα φιλοξενεί τη Σουόνσι. Η ομάδα του Μαουρίσιο Ποκετίνο έχει συνέρθει αισθητά μετά από όχι και τόσο επιτυχημένο ξεκίνημα στη σεζόν, στα δύο τελευταία ματς οι «Σπερς» κατάφεραν να σκοράρουν από τρία γκολ στο δίχτυο των αντιπάλων, αν και έπαιξαν οι Λονδρέζοι με την ισχυρή Έβερτον και την Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Η νίκη στο «Γουέμπλεϊ»

Η Τότεναμ μόνο με την τρίτη φορά ήταν σε θέση να κερδίσει στο «Γουέμπλεϊ» στη σεζόν 2017 – 18, τα «κοκοράκια» πρώτα στην Πρέμιερ Λιγκ έχασαν από τη Τσέλσι 1:2 και στη συνέχεια έπαιξαν ισοπαλία 1:1 με την Μπέρνλεϊ και μόνο την περασμένη Τετάρτη ήταν ισχυρότερα από την Μπορούσια Ντόρτμουντ στον πρώτο γύρο της φάσης των ομίλων του Champions League, νικώντας τον αντίπαλο με σκορ 3:1. Στην κατάταξη της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας η Τότεναμ βρίσκεται στην πέμπτη θέση, στο ενεργητικό αυτής της ομάδας υπάρχουν επτά βαθμοί.

Αγώνας για την επιβίωση

Προφανώς, η Σουόνσι θα αγωνιστεί και πάλι αυτή τη σεζόν για την επιβίωση. Μετά από τέσσερις αγωνιστικές στο ενεργητικό των «κύκνων» υπάρχουν 4 βαθμοί και 15η θέση στον πίνακα. Στην έδρα της η ομάδα σημείωσε δύο ήττες από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη Νιούκαστλ, εκτός έδρας νίκη επί της Κρίσταλ Πάλας σε κρίση και μια ισοπαλία με την Σότον. Κατά ειρωνικό τρόπο οι Ουαλοί εκτός έδρας παίζουν καλύτερα από ό, τι εντός, αλλά υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ότι το επόμενο Σάββατο η Σουόνσι θα γράψει την πρώτη εκτός έδρας ήττα.

Πρόβλεψη

Η Τότεναμ μετά τη νίκη στην Μπορούσια Ντόρτμουντ θα προσπαθήσει να αξιοποιήσει την επιτυχία με σίγουρη νίκη πάνω από ένα λιγότερο βαρύ αντίπαλο. Οι «Σπερς» έχουν ήδη αφήσει τους ηγέτες να απομακρυνθούν τρείς βαθμούς από τον εαυτό τους, κανείς δεν θα παρέχει άλλο χάντικαπ στις ομάδες από το Μάντσεστερ. Επιπλέον, για τους Λονδρέζους καλά θα ήταν να βελτιώσουν την διαφορά τερμάτων τους. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Τότεναμ με χάντικαπ -1.5 με απόδοση 1,67.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *