The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Τσεχίας (19) εναντίον Πορτογαλία (19)

CzechRepublicU19-PortugalU19-05.07

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U-19

David Petriashvili, Τιφλίδα

Ημερομηνία αγώνα:  05/07/2017 07:00 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στο δεύτερο στάδιο της φάσης των ομίλων στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-19 θα συναντηθούν οι εθνικές της Τσεχίας U-19 και της Πορτογαλίας U-19. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων είναι στην πλευρά των νέων Ιβήρων, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι στο νεανικό ποδόσφαιρο οι αισθήσεις είναι πολύ περισσότερες από ό, τι στους ενήλικες, και τα στοιχήματα στα φαβορί δεν φέρνουν πάντα το προσδοκώμενο κέρδος. Επιπλέον, η εθνική ομάδα Τσεχίας U-19 έκανε ένα πολύ καλό ξεκίνημα στο τελευταίο μέρος του ευρωπαϊκού φόρουμ.

Πρώτη νίκη

Η εθνική της Τσεχίας U-19 στο πρώτο γύρο της φάσης των ομίλων του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-19 ήταν ισχυρότερη από τους συνομηλίκους από τη Σουηδία, νικώντας εκείνους με σκορ 2:1. Πριν οι νέοι Τσέχοι έπαιξαν στο τουρνουά της Τουλόν, δεν έπαιξαν πολύ καλά, αλλά είχαν αποκτήσει μια εξαιρετική πρακτική. Στην Τουλόν καταγράφηκαν ήττες από τη Σκωτία U-20 και Ακτή Ελεφαντοστού U-20, ισοπαλία με την Βραζιλία U-20 και νίκη επί της Σκωτίας U-20 και της Ινδονησίας U-19.

Μια καλή αρχή

Σε αντίθεση με τους νέους Τσέχους, οι οποίοι έπαιξαν αρκετά στην Τουλόν, η εθνική Πορτογαλίας U-19 δεν έχει παίξει επίσημους αγώνες μέχρι το τέλος του Μαρτίου, όταν οι νεαροί Ίβηρες ήταν ισχυρότεροι από τους νέους Πολωνούς, νικώντας εκείνους με σκορ 3:1. Συγκεκριμένα στην τρέχουσα διοργάνωση στο πρώτο γύρο της φάσης των ομίλων η εθνική Πορτογαλίας U-19 κέρδισε την εθνική Γεωργίας U-19 με το σκορ 1:0.

Πρόβλεψη

Οι εταιρείες στοιχημάτων θεωρούν την εθνική ομάδα της Τσεχίας U-19 στο επερχόμενο παιχνίδι εναντίον της Πορτογαλίας U-19 ξεκάθαρο αουτσάιντερ, αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι νέοι Σλάβοι θα κάνουν όλα τα δυνατά τουλάχιστον για να μην χάσουν τον αγώνα, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη. Η πρόβλεψή  μας για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της εθνική Τσεχίας U-19 με χάντικαπ +1 με απόδοση 1,75.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *