The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Τσαπεκοένσε εναντίον Ατλέτικο Παραναένσε

Chapecoense-AtléticoParanaense-09.07

Σέριε Α΄ Βραζιλίας

Αύριο, 5:00 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Arena Condá, Τσαπεκό

Στο πλαίσιο του 12ου γύρου της Σέριε Α΄ Βραζιλίας η Τσαπεκοένσε εντός έδρας της θα φιλοξενεί την Ατλέτικο Παραναένσε. Και οι δύο ομάδες αντιμετωπίζουν ορισμένα προβλήματα στην αρχή της σεζόν, όσο Τσαπεκοένσε, τόσο και η Ατλέτικο Παραναένσε βρίσκονται στο κάτω μέρος της βαθμολογίας της Σέριε Α΄. Οι εταιρείες στοιχημάτων σε αυτό το ζευγάρι είναι στην πλευρά των μελλοντικών γηπεδούχων, αλλά τους «αθλητές» επίσης δεν πρέπει να αποκλείουμε, επειδή αυτή η ομάδα ξέρει πώς να κάνει έκπληξη και να επιτύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Επιτέλους ισοπαλία

Μετά από μια σειρά από ήττες η Τσαπεκοένσε στις τέσσερις Ιουνίου στον εκτός έδρας αγώνα με την Φλουμινένσε κατάφερε να μην χάσει, η συνάντηση έληξε με ισοπαλία 3:3. Πριν τα παιδιά από Τσαπέκο έχασαν από την Μποταφόγκο, Φλαμένγκο, Ατλέτικο Μινέιρο και Ντεφένσα και Χουστίνια. Στην κατάταξη του πρωταθλήματος της Βραζιλίας η Τσαπεκοένσε βρίσκεται στην 15η θέση, στο ενεργητικό της ομάδας υπάρχουν 14 πόντοι.

Ίδιος αριθμός πόντων

Στο ενεργητικό της Ατλέτικο Παραναένσε είναι ακριβώς ίδιος αριθμός βαθμών με τη Τσαπεκοένσε, δηλαδή 14, αλλά αυτή η ομάδα βρίσκεται μία θέση πιο ψηλά στην κατάταξη. Στόχος της ομάδας είναι να προκριθεί ξανά στη ζώνη του Κόπα Λιμπερταδόρες, μέχρι την ποία επί του παρόντος είναι μόνο δύο μονάδες. Είναι επίσης σημαντικό να σημειωθεί ότι η Ατλέτικο Παραναένσε το τελευταίο μεσοβδόμαδο έχασε τον πρώτο αγώνα των 16 του Κόπα Λιμπερταδόρες από Σάντος με σκορ 2:3. Αυτός ο αγώνας ήταν εντός έδρας, έτσι οι πιθανότητες να προκριθούν στα προημιτελικά είναι πολύ μικρές.

Πρόβλεψη

Η Τσαπεκοένσε δεν βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση της, αλλά οι εταιρείες στοιχημάτων θεωρούν αυτή την ομάδα φαβορί, αν και η τρέχουσα Ατλέτικο Παραναένσε δεν είναι κατώτερη από τους μελλοντικούς γηπεδούχους. Σε αυτό το ζευγάρι μπορείτε να δοκιμάσετε να στοιχηματίσετε στο αουτσάιντερ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Ατλέτικο Παραναένσε με χάντικαπ +1 με απόδοση 1,50.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *