The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Τσέλσι εναντίον Στόουκ Σίτι

chelsea-stokecity-31-12

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Σάββατο, 31 Δεκεμβρίου, 5:00 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στάμφορντ Μπριτζ

Η Στόουκ παίζει εντελώς χάλια, η ομάδα του Mark Hughes, πρώτα, εντός έδρας της δεν ήταν σε θέση να πιέσει μέχρι το τέλος τη Λέστερ, η οποία τελείωνε το ματς του 16ου γύρου με δέκα παίκτες, στη συνέχεια οι “αγγειοπλάστες” χωρίς καμία αντίρρηση έχασαν από τη Λίβερπουλ εκτός έδρας, αν και πρώτοι ανοίξανε το σκορ στον αγώνα. Τώρα οι “ερυθρόλευκοι” πάνε επίσκεψη στη Τσέλσι, ομάδα που ηγείται στη βαθμολογία της ποδοσφαιρικής ελίτ Αγγλίας.

Ο ηγέτης

Η Τσέλσι μετά από 18 γύρους έχει στο ενεργητικό της 46 πόντους και βρίσκεται στην πρώτη θέση στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας. Ο πιο κοντινός διώκτης των “μπλε”, η Λίβερπουλ, έμεινε πίσω έξι μονάδες, και οι παίκτες του Κόντε μπορούν χωρίς πρόσθετη ένταση να παίζουν και να κερδίζουν. Εντός έδρας τους οι “αστυνομικοί” έπαιξαν στο πρωτάθλημα της Αγγλίας 9 παιχνίδια, στα οποία σημείωσαν 8 νίκες και μία ήττα, η διαφορά τερμάτων 24:4.

Όχι πολύ εκτός έδρας ομάδα

Με τη σειρά της η Στόουκ δεν είναι πολύ εκτός έδρας ομάδα στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας. Πριν από το επερχόμενο παιχνίδι οι “αγγειοπλάστες” έχουν παίξει εκτός έδρας εννέα αγώνες, όπου σημείωσαν δύο νίκες, τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Στους τελευταίους τέσσερις αγώνες στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας η Στόουκ έχασε δύο φορές από την Άρσεναλ και από την Λίβερπουλ, καθώς και έπαιξε ισοπαλία με την Σαουθάμπτον και Λέστερ. Σε γενικές γραμμές οι «ερυθρόλευκοι» σε 18 αγώνες της φετινής σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ έχουν καταφέρει να πάρουν 21 βαθμούς.

Πρόβλεψη

Τον τελευταίο καιρό η Τσέλσι κερδίζει με δυσκολία, δεν υπάρχει άνεση, και οι παίκτες της Στίουκ πρέπει να βγάλουν συμπέρασμα μετά την ήττα από την Λίβερπουλ. Οι “αγγειοπλάστες” θα παίξουν όσο πιο προσεκτικοί γίνεται στην άμυνα, ενώ η Τσέλσι θα προσπαθήσει να κερδίσει το επερχόμενο αγώνα με “λίγο αίμα”, διότι πολύ σύντομα θα πραγματοποιηθεί το πιο δύσκολο ματς εναντίον Τότεναμ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: under 3.5 με απόδοση 1,48.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *