The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Τσέλσι εναντίον Μπέρνλι

Chelsea-Burnley-12.08

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

«Στάμφορντ Μπριτζ», Λονδίνο

Ημερομηνία αγώνα:12/08/2017 5:00 μ.μ. ώρα Ελλάδας

Η Τσέλσι ξεκινά την Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας με το εντός έδρας παιχνίδι εναντίον Μπέρνλι, η οποία ήταν σε θέση να διατηρήσει τη θέση της στην ελίτ του αγγλικού πρωταθλήματος. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων είναι στην πλευρά των «μπλε», οι οποίοι δεν ήταν πολύ δραστήριοι εκτός σεζόν, αλλά ταυτόχρονα η ομάδα του Κόντε, σε αντίθεση με τους «βυσσινί», έχει καταφέρει να παίξει ένα επίσημο ματς στο πλαίσιο του Σούπερ Καπ της Αγγλίας, ωστόσο, χάνοντας στα πέναλτι από την Άρσεναλ.

Να επαναλάβει την επιτυχία

Η Τσέλσι εκτός εποχής έπαιξε τρία φιλικά. Πρώτα οι «μπλε» με σκορ 3:0 με σιγουριά νίκησαν την Άρσεναλ, στη συνέχεια οι Λονδρέζοι στο Διεθνές Κύπελλο πρωταθλητριών έχασαν από την Μπάγερν και την Ίντερ. Τα αποτελέσματα δεν είναι πολύ καλά, αλλά ο Κόντε γνωρίζει πολύ καλά ότι για να γίνουν και πάλι πρωταθλητές της Αγγλίας θα πρέπει να εφεύρουν κάτι καινούριο, με τις παλιές εμπειρίες τέτοια ύψη δε θα φτάσουν.

Καλά αποτελέσματα

Η Μπέρνλι σε τέσσερα τελευταία παιχνίδια δεν έχασε ούτε μία φορά, η ομάδα του Σον Ντίς κατάφερε να κερδίσει 3:2 Άλφρετον Τάουν, 2:1 την Πρέστον, 2:1 τη Θέλτα, καθώς και έπαιξε ισοπαλία 1:1 με τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Όλες αυτές οι στατιστικές δείχνουν ότι οι μελλοντικοί φιλοξενούμενοι είναι σε καλή κατάσταση, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Μπέρνλι δεν είχε την καλύτερη εμφάνιση στα εκτός έδρας παιχνίδια, οι «βυσσινί» κατάφεραν να σκοράρουν μόλις 13 γκολ σε αγώνες εκτός έδρα στο πλαίσιο της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας της σεζόν 2016–17.

Πρόβλεψη

Η Τσέλσι ήταν πάντα γνωστή για την άμυνά της, ο Κόντε και στη νέα σεζόν σίγουρα θα επικεντρωθεί στις καθιερωμένες ενέργειες της άμυνας. Η Μπέρνλι δεν ήταν πολύ δραστήρια στους εκτός έδρας αγώνες, εκτός αυτού από την Τσέλσι οι «βυσσινί» έχασαν την περασμένη σεζόν με σκορ 0:3. Σε αυτό το ζευγάρι μπορείτε να δοκιμάσετε να ποντάρετε στη στεγνή νίκη του φαβορί. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: ξηρά νίκη της Τσέλσι με απόδοση 1,85


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *