The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Τσέλσι εναντίον Γουότφορντ

Chelsea-Watford-15.05

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Δευτέρα, 15 Μαΐου, 10:00 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στάμφορντ Μπριτζ

Η νέα πρωταθλήτρια της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας Τσέλσι Λονδίνου την ερχόμενη Δευτέρα θα φιλοξενεί εντός έδρας της την Γουότφορντ, στο πλαίσιο του 28ου γύρου του αγγλικού πρωταθλήματος. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι το Στάμφορντ Μπριτζ θα είναι γεμάτο με φιλάθλους που θα έρθουν να συγχαρούν τα φαβορί τους με τόσο πολυαναμενόμενο τίτλο.

Εξαιρετική σειρά

Η Τσέλσι πραγματοποίησε ένα νικηφόρο σερί στο τέλος του πρωταθλήματος, η ομάδα του Κόντε κέρδισε πέντε παιχνίδια στη σειρά, τα θύματα των «μπλε» ήταν: Τότεναμ, Σαουθάμπτον, Έβερτον, Μίντλεσμπρο και Γουέστ Μπρομ. Μετά από 36 αγωνιστικές η Τσέλσι κατάφερε να κερδίσει 87 πόντους και έγινε απρόσιτη για τα «σπιρούνια», τα οποία στο ενεργητικό τους έχουν 77 πόντους, δέκα λιγότερους από τη Τότεναμ, αυτή η ομάδα του Λονδίνου έχει μόνο τρεις αγώνες μπροστά. Η Τσέλσι εντός έδρας της στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας αυτή τη σεζόν έπαιξε 17 αγώνες: 15 νίκες και 2 ήττες.

Έξι μονάδες διαφορά

Η Γουότφορντ ακόμα δεν έχει εγγυηθεί τη θέση στην ελίτ για την επόμενη σεζόν, αλλά οι «σφίγγες» είναι 6 βαθμούς πίσω από τη Χαλ, και έχουν ταυτόχρονα καλύτερη διαφορά τερμάτων, οπότε οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν πολλές πραγματικές επιλογές να αποκλειστούν. Συνολικά εκτός έδρας η Γουότφορντ έπαιξε 18 αγώνες στην Πρέμιερ Λιγκ, έχει τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες και 12 ήττες. Με τέτοια στατιστικά στοιχεία είναι δύσκολο να ονειρευτεί να κερδίσει πόντους στον αγώνα εναντίον πρωταθλήτριας.

Πρόβλεψη

Η Τσέλσι θα προσπαθήσει να τελειώσει τη σεζόν στο πρωτάθλημα με θρίαμβο για να ευχαριστήσει τους οπαδούς της. Η Γουότφορντ είναι μια καλή ομάδα, αλλά αυτή η ομάδα δεν είναι ίσια με τους «μπλε», δεν πρέπει να περιμένουμε πραγματική αντίσταση από την πλευρά των «σφιγγών», οπότε στοιχηματίσετε στη σίγουρη νίκη του φαβορί, φαίνεται καλή επιλογή. Προτεινόμενο στοίχημα: νίκη της Τσέλσι με χάντικαπ -1,5 με απόδοση 1,81.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *