The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Τσέλσι εναντίον Μάντσεστερ Σίτι

Chelsea-ManchesterCity-05.04

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Τετάρτη, 5 Απριλίου, 10:00 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στάμφορντ Μπριτζ

Ο κεντρικός αγώνας του 31ου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας θα πραγματοποιηθεί μεταξύ της Τσέλσι και της Μάντσεστερ Σίτι, του ηγέτη της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας αυτή τη στιγμή και της ομάδας που παλεύει για τη ζώνη του Τσάμπιονς Λιγκ. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων πιστεύουν ότι οι Λονδρέζοι έχουν την καλύτερη ευκαιρία να κερδίσουν, αλλά και από τους «αετούς» οι «παντογνώστες» περιμένουν δραστηριότητα, η ισοπαλία σε αυτό το παιχνίδι δεν θα γίνει έκπληξη.

Ο ηγέτης της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Η Τσέλσι μετά από 29 γύρους ήταν σε θέση να πάρει 69 πόντους που επιτρέπουν σ’ αυτή η ομάδα να είναι στην ηγετική θέση στο γκρουπ. Η διαφορά από το πλησιέστερο διώκτη, η οποία είναι η Τότεναμ, είναι επτά μονάδες, και μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος είναι ακόμα πάνω από 9 γύρους, δηλαδή είναι ακόμα πολύ νωρίς να χαλαρώσουν οι παίκτες με μπλε φανέλες. Εντός έδρας τους οι «αστυνομικοί» στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας αυτή τη σεζόν έπαιξαν 14 αγώνες, όπου σημείωσαν 12 νίκες και 2 ήττες.

Όχι κακά στατιστικά εκτός έδρας

Με τη σειρά της η Μάντσεστερ Σίτι φαίνεται αρκετά καλά σε εκτός έδρας παιχνίδια τη φετινή σεζόν. Αυτή τη στιγμή ο Γκουαρντιόλα εκτός έδρας έπαιξε 15 αγώνες, όπου σημείωσε 10 νίκες, μία ισοπαλία και τέσσερις ήττες. Το περασμένο μεσοβδόμαδα η ΜΣ εκτός έδρας έπαιξε ισοπαλία με την Άρσεναλ, που σε γενικές γραμμές δείχνει καλή κατάσταση των μελλοντικών φιλοξενούμενων.

Πρόβλεψη

Η Τσέλσι παίζει πολύ δυνατά εντός έδρας, η ήττα από την Κρίσταλ Πάλας μόνο θα προκαλέσει τους «μπλε». Η Μάντσεστερ Σίτι θα δυσκολευτεί πολύ στο επερχόμενο παιχνίδι της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας να κερδίσει τρεις βαθμούς. Επίσης, μην ξεχνάτε ότι η Τσέλσι έχει το υψηλότερο κίνητρο, επειδή το χάντικαπ μεταξύ των «μπλε» και «σπιρουνιών» έχει ήδη μειωθεί στις επτά μονάδες, που δεν είναι πολλά, δεδομένου ότι μέχρι το τέλος υπάρχουν ακόμα 9 γύροι. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Τσέλσι δε θα χάσει με απόδοση 1,41.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *