The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Τσέλσι εναντίον Κρίσταλ Πάλας

Chelsea-CrystalPalace-01.03

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Σάββατο, 1 Απριλίου, 5:00 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στάμφορντ Μπριτζ

Η Τσέλσι του Λονδίνου το επόμενο Σάββατο στο πλαίσιο του 30ου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας θα παίξει με την άλλη πρωτευουσιάνικη ομάδα την Κρίσταλ Πάλας. Σε αυτό το ζευγάρι οι «μπλε» είναι ξεκάθαρο φαβορί της συνάντησης, κάτι που είναι δύσκολο να αμφισβητήσει κανείς. Ο Αντόνιο Κόντε οδηγεί τους παίκτες του στον τίτλο στην Πρέμιερ Λιγκ, ενώ οι «αετοί» σύμφωνα με τα αποτελέσματα της τρέχουσας σεζόν θα είναι ευχαριστημένοι να διατηρήσουν τη θέση τους στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας.

10 μονάδες πίσω

Η Τσέλσι μετά τους 28 αγώνες στην Πρέμιερ Λιγκ της σεζόν 2016 – 17 έχει χάντικαπ στους πλησιέστερο διώκτη την Τότεναμ 10 πόντους. Μέχρι το τέλος του τουρνουά είναι άλλοι 10 γύροι και είναι ακόμα πολύ νωρίς να χαλαρώσουν, αλλά ο Αντόνιο Κόντε δεν έχει καμία πρόθεση να το πράξει. Στο δικό της Στάμφορντ η Τσέλσι στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας έπαιξε 13 παιχνίδια, όπου σημείωσε 12 νίκες και μία ήττα, σημειώθηκαν 36 πόντο σε αυτά τα παιχνίδια, είναι ο δεύτερος εντός έδρας δείκτης στο πρωτάθλημα, μετά την Τότεναμ.

Τέσσερις μονάδες πίσω

Εάν η Τσέλσι πρόκειται να κρατήσει το χάντικαπ της στους διώκτες, περίπου το ίδιο μπορεί να ειπωθεί για τους «αετούς», οι οποίοι έχουν τέσσερις βαθμούς περισσότερο από την Χαλ Σίτι, η οποία με τη σειρά της βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού. Εκτός έδρας οι Λονδρέζοι έπαιξαν 14 αγώνες στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας αυτή τη σεζόν, έχουν 4 νίκες, τρεις ισοπαλίες και επτά ήττες.

Πρόβλεψη

Η Τσέλσι είναι πολύ ισχυρή στα εντός έδρας παιχνίδια, ενώ η Κρίσταλ Πάλας έχει εμφανή προβλήματα στα εκτός έδρας παιχνίδια, επιπλέον, μην ξεχνάτε το επίπεδο των μελλοντικών αντιπάλων, η Τσέλσι είναι κορυφαία αγγλική ομάδα, ενώ η Κρίσταλ Πάλας είναι αουτσάιντερ του πρωταθλήματος. Για τους «μπλε» κάθε νίκη είναι η προσέγγιση στον τίτλο, οι «συνταξιούχοι» βγαίνουν σε κάθε αγώνα όπως στον τελευταίο, ειδικά αν ο αγώνας είναι εντός έδρας. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Τσέλσι με χάντικαπ -1 με απόδοση 1,42.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *