The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Τσέλσι εναντίον Άρσεναλ

Chelsea-Arsenal-04.02

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου, 2:30 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στάμφορντ Μπριτζ

Ο κεντρικός αγώνας του 24ου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας θα είναι το ντέρμπι του Λονδίνου μεταξύ Τσέλσι και Άρσεναλ. Και οι δύο ομάδες έχουν πολύ μεγάλο κίνητρο για το επερχόμενο παιχνίδι, γιατί σε αυτή τη συνάντηση θα παιχτούν, αν μπορώ να το πω έτσι, έξι βαθμοί. Οι εταιρείες στοιχημάτων πιστεύουν ότι οι μελλοντικοί γηπεδούχοι έχουν καλύτερη πιθανότητα επιτυχίας σε αυτή τη συνάντηση. Με αυτή τη θέση των εταιρειών στοιχημάτων μπορούμε να συμφωνήσουμε, ιδίως αν ληφθεί υπόψη η στατιστική της Τσέλσι εντός έδρας αυτής της σεζόν.

Εντός έδρας Τσέλσι

Η Τσέλσι στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας της σεζόν 2016-17 στο Στάμφορντ Μπριτζ έπαιξε 11 παιχνίδια, στα οποία σημείωσε 10 νίκες και μία ήττα. Η μοναδική ήττα των “αστυνομικών” έγινε ακόμα κατά την έναρξη της σεζόν, από τη Λίβερπουλ. Σε πέντε τελευταίους αγώνες η Τσέλσι σημείωσε τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία. Η ισοπαλία σημειώθηκε την προηγούμενη μεσοβδόμαδα στον αγώνα με την ίδια Λίβερπουλ.

Τρίτη στον πίνακα

Με τη σειρά της η Άρσεναλ μετά από 23 γύρους της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας έχει καταφέρει να πάρει 47 βαθμούς, οι οποίοι επιτρέπουν αυτή την ομάδα να βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην τρίτη θέση του πίνακα. Η υστέρηση από την Τσέλσι είναι 9 μονάδες. Εκτός έδρας η Άρσεναλ έπαιξε 11 παιχνίδια, όπου σημείωσε έξι νίκες, τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες, διαφορά τερμάτων είναι 27:12. Καλύτερα από την Άρσεναλ εκτός έδρας παίζουν μόνο Τσέλσι, Λίβερπουλ και ΜΣ.

Πρόβλεψη

Η Τσέλσι στο επερχόμενο παιχνίδι θα προσπαθήσει να κερδίσει. Αυτή η νίκη θα σήμαινε ότι η Άρσεναλ σχεδόν θα αποκοπεί από το πρωτάθλημα. Οι “κανονιέρηδες” παίζουν αρκετά καλά εκτός έδρας, αλλά η Τσέλσι εντός έδρας της είναι σκέτη φωτιά, που φαίνεται καθαρά στις στατιστικές αυτής της ομάδας. Σε κάθε περίπτωση, το παιχνίδι αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς και η δωρεάν μας πρόβλεψη για τη συνάντηση αυτή είναι: νίκη της Τσέλσι με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,48.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *