The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Τσέλσι εναντίον Γουέστ Μπρομιτς

Chelsea-WestBromwich-12.02

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στον 27ο γύρο της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας η Τσέλσι στο Στάμφορντ Μπριτζ θα φιλοξενεί την Γουέστ Μπρομ. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 12.02.2012 στις 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας).

Τσέλσι

Η Τσέλσι περνάει πολύ άσχημη περίοδο, λόγω της έλλειψης του επιθετικού, που ήταν προηγουμένως ο Ντιέγκο Κόστα. Η ομάδα αγόρασε τον Olivier Giraud, αλλά ο Γάλλος χρειάζεται χρόνο  να προσαρμοστεί, ενώ ο Μοράτα συνεχίζει να είναι τραυματισμένος. Στους τελευταίους αγώνες οι «μπλε» έπαιξαν ισοπαλία με την Άρσεναλ (2:2) και Λέστερ (0:0), νίκησαν την Μπράιτον (0:4) και μετά έχασαν από την Μπόρνμουθ (0: 3) και Γουότφορντ (4:1).

Γουέστ Μπρομ

Η Γουέστ Μπρομ σιγά-σιγά εγκαταστάθηκαν στην τελευταία θέση Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, όπου πριν ήταν η Σουόνσι και αρχίζει να ξεφύγει από την σωτήρια θέση, η οποία δεν μπορεί πλέον να φτάσει για ένα γύρο. Στους τελευταίους αγώνες τα «κοτσύφια» νίκησαν την μόνο Μπράιτον (2:0), έπαιξαν ισοπαλία με την Έβερτον (1:1), και έχασαν από την Γουέστ Χαμ (2:1), τη Μάντσεστερ Σίτι (3:0) και Σαουθάμπτον (2:3).

Πρόβλεψη

Συντριπτικές ήττες από την Τσέλσι και την Γουότφορντ και την Μπόρνμουθ όχι μόνο επέτρεψαν στη Λίβερπουλ να εγκατασταθεί στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος, αλλά και επέτρεψε στον Τύπο να γράψει δεδηλωμένα για την πιθανή παραίτηση του Αντόνιο Κόντε. Πριν υπήρξε μια τάση όταν τους προπονητές της Τσέλσι απολύανε μετά τον αγώνα με την Γουέστ Μπρομ, και εάν οι «μπλε» χάσουν από τους Ιταλούς με τον Ιταλό τεχνικό μπορεί να συμβεί το ίδιο. Παρ’ όλα αυτά, για να χάσει από την Γουέστ Μπρομ, η οποία βρίσκεται στην 20η θέση με τη σύνθεση που έχει η Τσέλσι, πρέπει να προσπαθήσει πολύ. Οι «αριστοκράτες» θα δυσκολευτούν πολύ, γιατί στους τελευταίους αγώνες η αμυντική τους γραμμή κατέρρευσε με το πάτημα ενός δακτύλου. Τα «κοτσύφια» έχουν καλή επίθεση με τον Rondon και τον Sturridge, για τον οποίο ο αγώνας εναντίον της Τσέλσι ήταν πάντα σαν ντέρμπι. Έτσι, οι γηπεδούχοι ίσως και μπορούν να κερδίσουν, αλλά τουλάχιστον ένα στόχο πρέπει να χάσουν.

Πρόβλεψη για τον αγώνα Τσέλσι – Γουέστ Μπρομ: και οι δύο θα σκοράρουν – ναι.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *