The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Τσέλσι εναντίον Νιούκασλ Γιουνάιτεντ

Chelsea-Newcastle-28.01

Κύπελλο Αγγλίας

Στάμφορντ Μπριτζ

Κυριακή, 28 Ιανουαρίου 2018, 3:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Αντίο το χρυσό της Πρέμιερ Λιγκ… Αντίο το Κύπελλο Λιγκ… Αντίο στο CFA; Δεν το νομίζω.

Η πραγματικότητα είναι έτσι, ότι το μόνο τρόπαιο για το οποίο η Τσέλσι μπορεί να αγωνιστεί στην τρέχουσα εκστρατεία είναι το Κύπελλο Αγγλίας. Ήδη στον ισημερινό της σεζόν έγινε σαφές ότι είναι αδύνατο να φτάσει τη Μάντσεστερ Σίτι στο πρωτάθλημα. Για να υπολογίζει το Κύπελλο του Champions League, πρέπει να περάσει τη Μπάρτσα. Ενώ στο Λιγκ Καπ πρόσφατα έχασε από τους «κανονιέρηδες». Δεν νομίζω ότι ο Κόντε και η ενδεκάδα του θα θελήσει να παραμείνουν χωρίς τρόπαια εντελώς. Το Κύπελλο Αγγλίας είναι η τελευταία ελπίδα. Πιστεύω ότι τα «κοτσύφια» δεν πρέπει να περιμένουν κάτι από ‘δω, επειδή η Τσέλσι θα έχει εξαιρετικά κίνητρα.

Όπως προείπα, ο Κόντε πρέπει να κερδίσει προβάδισμα στο Στάμφορντ Μπριτζ. Ό, τι και να πει κανείς, οι «μπλε» είναι ένα κεφάλι υψηλότεροι από τους αντιπάλους τους από τη Νιούκασλ. Πολλοί θα θυμούνται, συμπεριλαμβανομένων των εταιρειών στοιχημάτων, 1:1 με τη Νόρβιτς στο κανονικό χρόνο, παχύρρευστο 2:1 με την Μπόρνμουθ και Έβερτον, ως εκ τούτου, η απόδοση 1,47 στη νίκη των γηπεδούχων, αντί 1,25, για παράδειγμα. Αλλά σε εκείνους τους αγώνες η Τσέλσι έπαιξε με μισό πάγκο. Ο Μόρατα, Πέδρο, Αζάρ, Κάντε πολλές φορές έχαναν τους αγώνες του Κυπέλλου. Αυτή τη στιγμή η κατάσταση απαιτεί πλήρη απόδοση. Σίγουρα, ο Ρομάν Αμπράμοβιτς δεν θα είναι ευτυχισμένος, εάν οι «μπλε» στο Κύπελλο Αγγλίας κιόλας θα τα κάνουν μαντάρα.

Δεν είναι μυστικό για κανένα ότι, εάν θελήσει, ​​η Τσέλσι μπορεί να συντρίψει τη Νιούκασλ ως υδραυλική πρέσα. Γιατί; Στην έδρα τους οι «αριστοκράτες» είναι μια πολύ ενωμένη και ισχυρή ομάδα, με όλες τις συνέπειες. Έτσι, εδώ νικήθηκαν η Μπράιτον 2-0, Στόουκ Σίτι 5-0, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-0, Έβερτον 2-0, Γουότφορντ 4-2, Μπόρνμουθ, Σαουθάμπτον και Σουόνσι. Με λίγα λόγια, να φύγει από το Στάμφορντ Μπριτζ ανίκητη δεν είναι εύκολο έργο. Ειδικά όταν πρόκειται για τη Νιούκασλ, η οποία και χωρίς αυτό έχει αρκετά προβλήματα, πρέπει αόμα να παίξει με την Τσέλσι στο Κύπελλο Αγγλίας.

Παρεμπιπτόντως, τα «κοτσύφια» τώρα δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση. Στην Πρέμιερ Λιγκ η διαφορά από τη ζώνη υποβιβασμού είναι μόνο 1 βαθμό. Μετά τον αγώνα στο Λονδίνο, ήδη την 4η ημέρα εντός έδρας παιχνίδι με την Μπέρνλι, όπου είναι σημαντικό να πάρει βαθμούς. Αξίζει να ιδρώσει στο Στάμφορντ Μπριτζ, όταν τα πράγματα είναι πολύ χάλια στην Πρέμιερ Λιγκ; Νομίζω ότι ο Μπενίτεθ, ως αξιοσημείωτος τακτικός, δεν θα βιάζει την ενδεκάδα του και θα προτιμήσει εντός έδρας αγώνα με την Μπέρνλι, όπου θα στρέψει όλη του τη δύναμη.

Ακόμα και με πολύ έντονη επιθυμία είναι εξαιρετικά δύσκολο να επιβάλει κανείς αγώνα στη Τσέλσι με κίνητρο, στο Λονδίνο κιόλας. Τα «κοτσύφια» έχουν παίξει ήδη στην τρέχουσα σεζόν με τους «μπλε» στην έδρα τους. Ως αποτέλεσμα: 1:3 χωρίς να υπάρχουν υπαινιγμοί σωτηρίας. Όπως ξαναείπα, ο Μπενίτεθ, που είναι εξαιρετικός τακτικός, δεν ασχολείται πολύ με τους αγώνες με τοπ, αφήνοντας όλες τις δυνάμεις για μάχες με τις ομάδες του επιπέδου του. Η Νιούκαστλ έχασε όλα τα παιχνίδια με τις κορυφές ομάδες, εκτός από το εντός έδρας με τη Λίβερπουλ (1:1): Τσέλσι 1:3, Μάντσεστερ Σίτι 1:3 και 0:1, Τότεναμ 0:2, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1:4, Άρσεναλ 0:1. Επομένως, είναι απίθανο να φανταστούμε τη Νιούκασλ να ορμάει.

Πιστεύω ότι η Τσέλσι θα παίξει όσο γίνεται πιο δυνατά. Εν τω μεταξύ, είναι επωφελές για τα «κοτσύφια» απλά να κρατήσουν άμυνα, εξοικονομώντας δυνάμεις για την Μπέρνλι. Νομίζω ότι δεν πρέπει να περιμένουμε αισθήσεις. Η πρόβλεψή μου είναι: η νίκη της Τσέλσι.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *