The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Τσέλσι εναντίον Ατλέτικο

Chelsea-AtleticoMadrid-05.12

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ

Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάμφορντ Μπριτζ

Η Τσέλσι την ερχόμενη Τρίτη θα φιλοξενεί στην έδρα της την Ατλέτικο Μαδρίτης στο πλαίσιο του έκτου γύρου της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Και οι δύο ομάδες στο επερχόμενο παιχνίδι χρειάζονται νίκη, η Τσέλσι για να κερδίσει στον όμιλο C, ενώ η Ατλέτικο για να έχει την ευκαιρία για τη δεύτερη θέση και την πρόκριση στα πλέι-οφ του τουρνουά.

Κοντά στα πλέι-οφ

Η Τσέλσι στα τελευταία πέντε παιχνίδια δεν έχει χάσει ποτέ, κατάφερε να νικήσει τη Γουέστ Μπρομ, Καραμπάχ, Σουόνσι, Νιούκασλ, έπαιξε ισοπαλία με τη Λίβερπουλ εκτός έδρας. Στο πρωτάθλημα της Premier League οι “μπλε” κατέλαβε την τρίτη θέση. Στον όμιλο C του Τσάμπιονς Λιγκ η ομάδα του Κόντε βρίσκεται στην πρώτη θέση, έχει 10 βαθμούς. Η διαφορά από το πλησιέστερο διώκτη, Ρομά, είναι δύο βαθμούς, η νίκη στο επερχόμενο παιχνίδι εγγυάται στους Βρετανούς την πρώτη θέση στον όμιλο.

Χρειάζεται νίκη

Η Ατλέτικο Μαδρίτης εξασφάλισε τη συμμετοχή στα πλέι-οφ των Ευρωπαϊκών κυπέλλων, το μόνο ερώτημα είναι, στο Europa League θα παίξουν οι Ισπανοί ή θα συνεχίσουν να παίζουν στο Τσάμπιονς Λιγκ. Για να παραμείνουν στο Τσάμπιονς Λιγκ οι Μαδριλένιοι πρέπει να κερδίσουν στο επερχόμενο παιχνίδι, και, επιπλέον, να ελπίζουν ότι στο παράλληλο αγώνα στη Ρώμη η Καραμπάχ θα είναι σε θέση να κερδίσει βαθμούς στην αναμέτρηση με την Ρόμα. Λίγο ουτοπική κατάσταση, αλλά παρόλα αυτά οι Μαδριλένιοι πετάνε στο Λονδίνο για νίκη.

Πρόβλεψη

Η Ατλέτικο Μαδρίτης στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια μόνο κέρδιζε, η ομάδα του Simeone είναι σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση, οι «στρωματάδες» θα αγωνιστούν με τη Τσέλσι και είναι πιθανό να είναι σε θέση να φέρουν από την Αγγλία βαθμούς. Δεδομένης της γραμμής πονταρίσματος, στο ζευγάρι Τσέλσι εναντίον Ατλέτικο Μαδρίτης το στοίχημα στους Μαδριλένιους φαίνεται καλή επιλογή. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Ατλέτικο Μαδρίτης δε θα χάσει με απόδοση 1,85.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *