The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Τσέλσι εναντίον Άρσεναλ

Chelsea-Arsenal-17.09

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου, 3:30 μ.μ.

Στάμφορντ Μπριτζ, Λονδίνο

Την Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου του 2017 στις 03:30 μ.μ. στο κεντρικό ματς του 5ου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας έχει προγραμματιστεί το ντέρμπι του Λονδίνου, όπου στο γήπεδο «Στάμφορντ Μπριτζ» στη μάχη για τους 3 βαθμούς θα συναντηθούν Τσέλσι και Άρσεναλ.

Μετά από τη θριαμβευτική περασμένη σεζόν στη σύνθεση της Τσέλσι έχουν γίνει αλλαγές στις οποίες, προσωπικά εγώ, δεν πιστεύω ιδιαίτερα, αλλά, όπως δείχνουν τα αποτελέσματα, λειτουργούν. Η αρχή στους «μπλε» ήταν απολύτως αναμενόμενη, επειδή στο 1ο γύρο εντός έδρας τους έχασαν από την Μπέρνλι 2:3, αλλά σε αυτό το παιχνίδι όλα αποφάσισε η αποβολή των δύο «αριστοκρατών». Μέχρι σήμερα αυτό το σφάλμα παραμένει μοναδικό για την Τσέλσι. Έτσι, ξεκινώντας από τον 2ο γύρο η Τσέλσι νίκησε τη Τότεναμ 1:2, την Έβερτον 2:0 και τη Λέστερ 1:2. Αρχές αυτής της εβδομάδας, την Τρίτη, η Τσέλσι έπαιξε τον πρώτο αγώνα στο Champions League, όπου νίκησε συντριπτικά την Καραμπάχ 6:0.

Δεν παύουν οι φήμες στο βόρειο Λονδίνο για τη δυσαρέσκεια του τεχνικού επιτελείου με επικεφαλή τον Αρσέν Βενγκέρ. Έχοντας κερδίσει στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας την τελευταία φορά τη σεζόν 2003–2004, από τότε ο Βενγκέρ γιόρταζε τις νίκες μόνο σε δευτερεύοντα  τουρνουά της Αγγλίας, τα οποία, αν και διασκεδάζουν τους οπαδούς, αλλά δεν είναι αυτό που περιμένουν για τόσο πολύ καιρό. Εν αναμονή της έναρξης της σεζόν η Άρσεναλ κέρδισε το Σούπερ Καπ Αγγλίας, κάτι που έκανε τους μερικούς να σωπάσουν, αλλά όχι για πολύ. Μετά τη νίκη στον 1ο γύρο επί της Λέστερ 4:3, οι «κανονιέρηδες» έχασαν εκτός έδρας από τη Στόουκ Σίτι, και στη συνέχεια έπαιξαν ίσως το χειρότερο παιχνίδι του περασμένου έτους κατά της Λίβερπουλ, έχοντας χάσει στο Άνφιλντ 4:0. Στον τελευταίο γύρο η Αρσεναλ εντός έδρας έπαιξε κόντρα στην Μπόρνμουθ, δεν υπήρχαν προβλήματα – 3:0.

Πρόβλεψη

Στην ιστορία τους Τσέλσι και Άρσεναλ έχουν παίξει 191 ντέρμπι. Τα αποτελέσματα αυτών των αγώνων είναι υπέρ της Άρσεναλ, η οποία έχει 74 νίκες έναντι 62 της Τσέλσι, και 55 ισοπαλίες, αντίστοιχα. Ωστόσο, το πλεονέκτημα αυτό η Άρσεναλ έχει επιτύχει τα παλιά χρόνια, ενώ τον τελευταίο καιρό πιο συχνά κέρδιζε η Τσέλσι. Σημειώνω ότι η Τσέλσι εντός έδρας της κερδίζει πάντα την Άρσεναλ εδώ και τελευταίους πέντε αγώνες. Με δεδομένη το αδύναμο παιχνίδι της Άρσεναλ εκτός έδρας, σε αυτό το ματς χωρίς σκέψη η Τσέλσι θεωρείται το ξεκάθαρο φαβορί. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Τσέλσι με απόδοση 1,83.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *