The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Τσέλσι εναντίον Έβερτον

Chelsea-Everton-27.08

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Κυριακή, 27 Αυγούστου, 3:30 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στάμφορντ Μπριτζ, Λονδίνο

H Τσέλσι θα φιλοξενεί στην έδρα της την ομάδα Έβερτον του Λίβερπουλ στον τρίτο γύρο της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας. Σε αυτό το ζευγάρι οι Λονδρέζοι είναι ξεκάθαρο φαβορί του επερχόμενου παιχνιδιού, και είναι πολύ λογικό, οι «μπλε» δεν είναι και τόσο άσχημοι στην έναρξη, όπως θα μπορούσε να φανεί μετά την ήττα από την Μπέρνλι, ενώ η Έβερτον θα είναι μετά το ταξίδι στην Κροατία στο πλαίσιο των πλέι-οφ του Europa League. Αλλά την ίδια στιγμή ο Κόντε έχει προβλήματα με τους παίκτες της επίθεσης, και η Έβερτον έχει καθιερωθεί ως μια ομάδα με καλά οργανωμένο παιχνίδι στην άμυνα.

Συνήλθαν από το σοκ

Η Τσέλσι έπαιξε ένα πολύ αδύναμο πρώτο ημίχρονο στον εντός έδρας αγώνα με την Μπέρνλει, ο Cahill έλαβε απευθείας κόκκινη κάρτα ήδη στο 14ο λεπτό, με τη οποία έλυσε τα χέρια στους «βυσσινί», οι οποίοι σκόραραν τρία γκολ στο 24ο, 39ο και 43ο λεπτά. Στο δεύτερο ημίχρονο οι Λονδρέζοι αναριθμήθηκαν αισθητά, κατάφεραν να σκοράρουν το στόχο σε απάντηση στο 69ο λεπτό του παιχνιδιού, και στο 88ο ο Luiz σκόραρε το δεύτερο γκολ, όμως η Τσέλσι έχασε.

Δύσκολο πρόγραμμα

Η Τσέλσι προετοιμάζεται στους αγώνες στο εβδομαδιαίο κύκλο, ενώ η Έβερτον παίζει σε δύο μέτωπα: στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας και στο Europa League. Στο πρωτάθλημα της Αγγλίας τα «ζαχαρωτά» στον πρώτο γύρο κατάφεραν να κερδίσουν εντός έδρας τη Στόουκ με σκορ 1:0, το γκολ σημείωσε ο Ρούνεϊ. Στο δεύτερο γύρο η Έβερτον άντεξε στο «Etihad» στον αγώνα κατά της Μάντσεστερ Σίτι, επιπλέον, η ομάδα του Κόεμαν ήταν κιόλας σε θέση να κερδίσει τον αντίπαλο.

Πρόβλεψη

Η Τσέλσι θα είναι και πάλι χωρίς τον Αζάρ, μείον για την επίθεση, η Έβερτον θα είναι μετά την Χάιντουκ και το ταξίδι στην Κροατία, δηλαδή με την φρεσκάδα στα «ζαχαρωτά» θα υπάρξουν προβλήματα. Σε μια τέτοια κατάσταση ο Κόεμαν σίγουρα θα παίξει στο «Στάμφορντ» με δεύτερο νούμερο, όπως ήταν πριν από μία εβδομάδα στο «Etihad». Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: under 3.0 με απόδοση 1,52.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *