The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Τσάβες εναντίον Νασιονάλ

Chaves-Nacional-23.01

Πριμέιρα Λίγκα Πορτογαλίας

αύριο, 10:00 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Estádio Municipal Eng. Manuel Branco Teixeira

Τη Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2017 στις 10:00 μ.μ. στο Τσάβες στο Estádio Municipal το πρόγραμμα της 18 περιοδείας της Πριμέιρα Λίγκα Πορτογαλίας θα κλείνει η αναμέτρηση μεταξύ Τσάβες και Νασιονάλ.

Έχοντας καταφέρει την προηγούμενη σεζόν να προκριθούν στην ελίτ ντιβιζιόν του πορτογαλικού ποδοσφαίρου, η οποία έγινε ήδη 14η στην ιστορία αυτού του συλλόγου, η Τσάβες παραμένει το κύριο αποκάλυψη του πρωταθλήματος. Έχοντας αρχικά το στόχο για τη σεζόν – διατήρηση της θέσης στην Πριμέιρα Λίγκα Πορτογαλίας, η Τσάβες ολοκλήρωσε το πρώτο μισό του πρωταθλήματος πολύ καλά, διατηρώντας τις θεωρητικές πιθανότητες για την πρόκριση στην ζώνη Ευρωπαϊκού Κυπέλλου. Εντός έδρας της η Τσάβες δεν έχει χάσει 6 παιχνίδια στη σειρά, ενώ στους 9 αγώνες σκόραρε 14 πόντους, με διαφορά τερμάτων 10:8.

Με τη σειρά της η Νασιονάλ είναι ένας τυπικός μεσαίος σύλλογος στο πορτογαλικό πρωτάθλημα, την τρέχουσα σεζόν έχει εξαιρετικά θαμπή εμφάνιση, και ως εκ τούτου, στο 18ο γύρο έρχεται ως ένας από τα αουτσάιντερ. Εκτός έδρας η Νασιονάλ επίσης δεν έχει επιτύχει ικανοποιητικά αποτελέσματα, ενώ στα τελευταία πέντε ματς εκτός έδρας σκόραρε μόλις 1 πόντο. Σε αυτούς τους αγώνες η Νασιονάλ έπαιξε ισοπαλία με την Πάσος ντε Φερέιρα 1:1, στη συνέχεια έχασε από την Γκιμαράες 2:1, Μορεϊρένσε 3:1, Ρίο Άβε 2:1 και Σετούμπαλ 1: 0 αντίστοιχα.

Πρόβλεψη

Ιστορία των προσωπικών συναντήσεων μεταξύ ομάδων αυτών έχει έξι αγώνες, στους οποίους δύο φορές η νίκη παρέμεινε στο πλευρό της Νασιονάλ, το ίδιο αριθμό αγώνων κέρδισε η Τσάβες, παρά το γεγονός ότι οι άλλοι δύο αγώνες έληξαν με ισοπαλία. Στον αγώνα πρώτου γύρου η Τσάβες νίκησε τη Νασιονάλ 0:1. Η Τσάβες στην έδρα της παίζει με πολύ αυτοπεποίθηση, έχοντας χάσει την τελευταία φορά τέλος Σεπτεμβρίου από την Μπενφίκα. Έχοντας κερδίσει στις 17 Ιανουαρίου στο κύπελλο τη Σπόρτιγκ με σκορ 1:0, η  Τσάβες στο επερχόμενο αγώνα θα έρχεται με διάθεση αποκλειστικά για τη νίκη. Προτεινόμενο στοίχημα για τον αγώνα: χάντικαπ 1 (0) με απόδοση 1,5.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *