The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Τορίνο εναντίον Τζένοα

torino-genoa-22-12

Σέριε Α΄ Ιταλίας

αύριο, 9:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Ολυμπιακό Στάδιο Τορίνου

Στο πλαίσιο του 18ου γύρου της Σέριε A Ιταλίας η Τορίνο εντός έδρας της θα φιλοξενεί τη Τζένοα. Και οι δύο ομάδες έρχονται στο επερχόμενο αγώνα όχι σε πολύ καλή διάθεση, οι “ταύροι” έχουν μια σειρά από τρεις ήττες, ενώ η Τζένοα εντός έδρας στον τελευταίο γύρο έχασε από την Παλέρμο, αν και κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού οι “γρύπες” είχαν προβάδισμα στο σκορ 3:1.

Φιλοδοξίες της Τορίνο

Η Τορίνο είναι πολύ ενδιαφέρον πρότζεκτ. Η Σίνισα Μιχαήλοβιτς έχει μαζέψει καλή σύνθεση των παικτών, η ομάδα παρουσιάζει καλοστημένο, αποτελεσματικό ποδόσφαιρο, αλλά οι “ταύροι” αισθητά στερούνται σταθερότητας. Μετά από 17 γύρους στο ενεργητικό της Τορίνο υπάρχουν 25 πόντοι και η 9η θέση στην κατάταξη της Σέριε A. Η κατάσταση αυτή δεν ικανοποιεί καθόλου ούτε τη διοίκηση του συλλόγου ούτε τους οπαδούς του. Επιπλέον, στους τελευταίους τρεις αγώνες η Τορίνο μόνο έχανε: από τη Σαμπντόρια, Γιουβέντους και Νάπολι. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι στην κατάταξη του πρωταθλήματος Ιταλίας υπάρχει υψηλή πυκνότητα, και η νίκη στο επερχόμενο παιχνίδι μπορεί να επιτρέψει στην ομάδα του Μιχάιλοβιτς να ανέβει μια-δυο γραμμές στο βαθμολογικό πίνακα.

Η εντός έδρας Τζένοα

Η Τζένοα έπαιξε πολύ καλά στο ματς με την Φιορεντίνα, μεσοβδόμαδα, και στη συνέχεια υπήρχαν ενάμιση ημίχρονα εναντίον Παλέρμο, αλλά το τέλος του αγώνα κατά των “αετών” γύρισε συγκλονιστικό. Από το 1:3 οι Σικελοί έκαναν το 4:3 και κέρδισαν εκείνο το παιχνίδι.

Πρόβλεψη

Η Τορίνο εντός έδρας παίζει πολύ δυνατά, ενώ οι “γρύπες” έχουν συνεχώς προβλήματα σε εκτός έδρας παιχνίδια. Επομένως, η γραμμή πονταρίσματος για την επερχόμενη συνάντηση είναι επαρκής. Το κίνητρο των «ταύρων» θα είναι το μέγιστο, διότι στο γεγονός ότι ο αγώνας είναι εντός έδρας συμπληρώνεται και το ότι η Τορίνο στα τρία τελευταία παιχνίδια είχε μόνο ήττες. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Τορίνο με απόδοση 1,85.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *