The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Τορίνο εναντίον Ίντερ

Torino-Inter-18.03

Σέριε Α΄ Ιταλίας

αύριο, 7:00 μ.μ.

Ολυμπιακό Στάδιο Τορίνου

Το ερχόμενο Σάββατο στο 29ο γύρο της Σέριε A Ιταλίας η Τορίνο εντός έδρας της θα φιλοξενεί την ομάδα της Ίντερ. Οι Μιλανέζοι έχουν στόχο  την πρόκριση στη ζώνη του Champions League, αλλά η Τορίνο είναι ένας ισχυρός αντίπαλος, ο οποίος παίζει πολύ καλά εντός έδρας, οπότε η ενδεκάδα του Πιόλι  δε θα περάσει εύκολα στο επερχόμενο παιχνίδι.

Διαφορετικά αποτελέσματα

Η Τορίνο αυτή τη σεζόν δεν μπορεί να καυχηθεί για τη σταθερότητα, η ομάδα του Μιχάιλοβιτς διεξάγει καλούς εντός έδρας αγώνες, όμως εκτός έδρας οι «ταύροι» σπάνια προκαλούν θραύση και κερδίζουν. Αλλά μπροστά είναι το εντός έδρας παιχνίδι και ο αντίπαλος είναι μία από τις ισχυρότερες ομάδες στο πρωτάθλημα, οπότε δεν χρειάζεται να μιλήσουμε για το κίνητρο και την επιθυμία να κερδίσουν. Επί του παρόντος η Τορίνο στο πλαίσιο της Σέριε A τη φετινή σεζόν εντός έδρας της έπαιξε 13 αγώνες, όπου σημείωσε 8 νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και μία ήττα.

Εκτός έδρας κερδίζει συχνά

Η Ίντερ παίζει πολύ ισχυρά εντός έδρας, αλλά εκτός τα αποτελέσματα των Μιλανέζων δεν είναι τόσο καλά, όσο στο «Giuseppe Meazza». Συνολικά στη Σέριε A τη φετινή σεζόν η ομάδα του Μιλάνου έπαιξε 14 εκτός έδρας παιχνίδια, όπου σημείωσε επτά νίκες, μία ισοπαλία και έξι ήττες, η διαφορά τερμάτων είναι 18:16. Σε τέσσερα τελευταία παιχνίδια οι “μαύρο-μπλε” έχουν τέσσερις νίκες με μία ήττα από την Ρόμα.

Πρόβλεψη

Η Τορίνο είναι πολύ ισχυρή στους εντός έδρας αγώνες, και η μόνη ήττα στο Ολυμπιακό Στάδιο τη σεζόν ήταν από τη νυν πρωταθλήτρια της Ιταλίας, την Γιουβέντους. Η Ίντερ παίζει αρκετά καλά εκτός έδρας, αλλά τα καλύτερά της ματς η ομάδα του Πιόλι διεξάγει εντός έδρας της, οπότε στη επερχόμενη συνάντηση το στοίχημα στους μελλοντικούς γηπεδούχους φαίνεται λογικό. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Τορίνο με χάντικαπ +1  με απόδοση 1,41.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *