The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Στόουκ Σίτι εναντίον Τσέλσι

StokeCity-Chelsea-18.03

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Σάββατο, 18 Μαρτίου, 5:00 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Μπριτάνια Στέιντιουμ

Η Τσέλσι προχωράει πολύ δυνατά στην απόσταση του πρωταθλήματος της Αγγλίας. Η ομάδα του Conte, διατηρώντας τη δυναμική που έχει αποκτήσει, μπορεί πρόωρα να γίνει πρωταθλήτρια της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, και είναι στα χέρια των “μπλε” να το καταστεί δυνατό. Αλλά ταυτόχρονα η Στόουκ δεν πρέπει να υποτιμάται, οι “αγγειοπλάστες” είναι μια ισχυρή ομάδα εντός έδρας παιχνιδιού, η οποία έχει ακόμα μια ευκαιρία να ανταγωνιστεί για την έβδομη θέση στην κατάταξη.

Εντός έδρας καλά

Η Στόουκ εντός έδρας ιστορικά παίζει καλά. Στην τρέχουσα σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ οι “αγγειοπλάστες” εντός έδρας τους έπαιξαν 14 αγώνες, όπου σημείωσαν έξι νίκες, πέντε ισοπαλίες και τρεις ήττες. Οι ήττες έγιναν στα ματς με την Μπόρνμουθ, Μάντσεστερ Σίτι και Τότεναμ. Αυτή τη στιγμή στο ενεργητικό των «αγγειοπλαστών» είναι 36 πόντοι και η 9η θέση στη βαθμολογία της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας.

Οι πιο δυνατοί εκτός έδρας

Ισχυρότερα από την Τσέλσι εκτός έδρας δεν παίζει κανείς. Οι “μπλε” στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας εκτός έδρα πραγματοποίησαν 14 αγώνες, στους οποίους σκόραραν 9 νίκες, 3 ισοπαλίες και δύο ήττες, η διαφορά τερμάτων είναι 21:12. Σε πέντε τελευταίους αγώνες η ομάδα από το Λονδίνο έχει τέσσερις νίκες πάνω στη Γουλβερχάμπτον, Σουόνσι, Γουέστ Χαμ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς και μια ισοπαλία με την Μπέρνλι. Στη βαθμολογία της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας η Τσέλσι είναι στην πρώτη θέση, έχει 10 μονάδες χάντικαπ μπροστά στην Τότεναμ και Μάντσεστερ Σίτι.

Πρόβλεψη

Η Τσέλσι βλέπει το στόχο και δεν βλέπει εμπόδια. Η ομάδα του Conte στα μέσα της εβδομάδας με πολύ αυτοπεποίθηση νίκησε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Κύπελλο της Αγγλίας. Αν οι «μπλε» θα δείξουν περίπου το ίδιο επίπεδο του ποδοσφαίρου, όπως στο ματς με τους “διάβολους”, τότε οι “αγγειοπλάστες” έχουν πολύ μικρή πιθανότητα επιτυχίας στο επερχόμενο παιχνίδι, όπως και να ‘χει το επίπεδο των μελλοντικών αντιπάλων ποικίλλει σημαντικά. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Τσέλσι με απόδοση 1,62.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *