The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Στόουκ εναντίον Άρσεναλ

StokeCity-Arsenal-19.08

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Σάββατο, 19 Αυγούστου, 7:30 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Μπριτάνια Στέιντιουμ, Στόουκ ον Τρεντ

Η Άρσεναλ στο δεύτερο γύρο της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας θα επισκεφτεί την Στόουκ Σίτι. Οι εταιρείες στοιχημάτων πιστεύουν ότι οι Λονδρέζοι έχουν εξαιρετικές πιθανότητες να κερδίσουν στο επερχόμενο παιχνίδι, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι οι πρωτευουσιάνοι παραμένουν πολύ ευάλωτοι σε διάθεση και τα συναισθήματα, οι εκτός έδρας αγώνες των «κανονιέρηδων» όχι σπάνια έληγαν με απώλεια βαθμών. Με τη σειρά της η Στόουκ θεωρείται ομάδα που δεν κοιτάει τον αντίπαλο, αλλά παίζει το παιχνίδι της, ειδικά όσον αφορά τους εντός έδρας αγώνες.

Ξεκινήσαμε με ήττα

Η Στόουκ ξεκίνησε τη νέα σεζόν με την εκτός έδρας ήττα από την Έβερτον με σκορ 0:1. Την τύχη του αγώνα αποφάσισε μόνο ένα λάθος της άμυνας των «αγγειοπλαστών», αλλά σε γενικές γραμμές η ενδεκάδα του Hughes δεν φαινόταν και τόσο άσχημα, δίνοντας μάχη στα «ζαχαρωτά». Στο επερχόμενο αγώνα η Στόουκ σίγουρα και πάλι θα παίξει με δεύτερο νούμερο, θα προσπαθεί να πιάσει την συναισθηματική Άρσεναλ στο λάθος.

Επιστροφή

Η Άρσεναλ ξεκίνησε τη σεζόν με ένα υπέροχο εντός έδρας παιχνίδι επιστροφής εναντίον Λέστερ Σίτι. Οι «κανονιέρηδες» σε εκείνο το παιχνίδι έχαναν 1:2 και 2:3, αλλά στο τέλος κατάφεραν να πιέσουν μέχρι εσχάτων την πρώην πρωταθλήτρια της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας και να αρπάξουν τη νίκη από τις «αλεπούδες» με σκορ 4:3. Η Άρσεναλ είναι σε καλή φυσική κατάσταση, αλλά σε εκτός έδρας παιχνίδια η ενδεκάδα του Βενγκέρ συχνά δεν συμπεριφέρεται αποφασιστικά και παίζει λιγότερο αποτελεσματικά.

Πρόβλεψη

Η Στόουκ θα στεγνώνει το παιχνίδι, όσο μπορεί. Η Άρσεναλ σαφώς είναι ανώτερη των «αγγειοπλαστών» σε σύνθεση και τις δυνατότητες, αλλά οι «κανονιέρηδες» για τη νίκη χρειάζονται συναισθήματα, τα οποία σε εκτός έδρας παιχνίδια συχνά στερούνται. Σε αυτό το ζευγάρι υπάρχει πιθανότητα αγώνα όχι του «ύψους», η Στόουκ Σίτι θα βολευτεί και με ισοπαλία, η Άρσεναλ, επίσης, μπορεί να μην έχει αντιρρήσεις για την ισοπαλία. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: σύνολο κάτω από 3,5 με απόδοση 1,46.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *