The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Στουτγάρδη – Σαν Πάουλι στις 8/8/2016 στις 21:15

Stuttgart-St.Pauli

Δεύτερη γερμανική Μπουντεσλίγκα

Στον πρώτο γύρο της δεύτερης γερμανικής Μπουντεσλίγκα η Στουτγάρδη εντός έδρας της θα φιλοξενεί την ομάδα της Σαν Πάουλι. Η ομάδα του Γιος Λουκουχάι την τελευταία σεζόν έπαιζε στην πρώτη Μπουντεσλίγκα και τώρα κάποιοι παίκτες πρέπει να αλλάξουν τη νοοτροπία και την προσέγγισή τους, προκειμένου να μην μείνουν στη δεύτερη σε σημασία γερμανική Λιγκα για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Την περασμένη σεζόν εντός έδρας της η Στουτγκάρδη έπαιξε δεκαεπτά παιχνίδια, στα οποία σημείωσε μόλις έξι νίκες, μία ισοπαλία και δέκα ήττες, κατάφερε να σκοράρει 22 γκολ και δέχτηκε 32. Εκτός εποχής την ομάδα άφησαν ο Κόστιτς, Werner Rupp, Φεράτι, Tyton, ενώ εντάχθηκαν στους «ερυθρόλευκους» ο Zimmer, Terodde, Grgic και Hosogai.

Εάν η δεύτερη Μπουντεσλίγκα για τη Στουτγάρδη είναι ένα σημαντικό βήμα προς τα πίσω, η Σαν Πάουλι είναι σταθερός συμμετέχων αυτού του διαγωνισμού. Την περασμένη σεζόν οι “πειρατές” έχουν σταματήσει στα πρόθυρα της μεταβατικής ζώνης αγώνων, χάνοντας από τη Νυρεμβέργη σύμφωνα με τα αποτελέσματα του τέλους της σεζόν 12 μανάδες. Στη σεζόν που ξεκινά ο στόχος της ομάδας είναι να κερδίσει ένα εισιτήριο στην ελίτ, άραγε θα πρέπει να αρχίσει να δίνει αποτελέσματα από τα πρώτα κιόλας στάδια. Στη σεζόν 2015-16 η Σαν Πάουλι σε 17 εκτός έδρας παιχνίδια έχασε μόνο πέντε φορές.

Πρόβλεψη

Για τη Στουτγάρδη η δεύτερη Μπουντεσλίγκα είναι μια νέα εμπειρία, ενώ για τη Σαν Πάουλι τα παιχνίδια στη δεύτερη σε σημασία νιβιζιόν είναι ρουτίνα. Στη Στουτγάρδη έχουν γίνει σημαντικές αλλαγές στο προσωπικό, και για τη σταθερότητα του παιχνιδιού και τα αποτελέσματα χρειάζεται χρόνος, ο οποίος δεν υπάρχει και πολύς στη διάθεση του Λουκουχάι. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: νίκη της Σαν Πάουλι  με χάντικαπ +1,25 με απόδοση 1,43 στην εταιρεία 365bet.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *