The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Στουτγάρδη εναντίον Μπάγερ Λεβερκούζεν

Stuttgart-BayerLeverkusen-08.12

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου, 9:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Mercedes-Benz Arena

Την ερχόμενη Παρασκευή εντός του 15ου γύρου της γερμανικής Μπουντεσλίγκα η Στουτγάρδη στην έδρα της θα φιλοξενεί την ομάδα Μπάγερ από την πόλη Λεβερκούζεν. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων είναι στο πλευρό των μελλοντικών φιλοξενουμένων, αν και οι νεοφερμένοι της ελίτ από τη Στουτγάρδη παίζουν πολύ καλά εντός έδρας τους, προς το παρόν δεν έχουν χάσει ποτέ στη σεζόν. Εν μέρει, η γραμμή πονταρίσματος στο παιχνίδι μοιάζει αμφιλεγόμενη, πρέπει επίσης να ειπωθεί ότι η Μπάγερ σημείωσε καλή φόρμα, οι “φαρμακοποιοί” έχουν τεράστιο δυναμικό, θέλουν να μπουν στη ζώνη των ευρωπαϊκών κυπέλλων.

Νεοφερμένος

Η Στουτγάρδη είναι νεοφερμένος στη Μπουντεσλίγκα Γερμανίας, αλλά αυτή η ομάδα έχει μεγάλες παραδόσεις, έτσι στην ελίτ η ενδεκάδα αυτή δεν ντρέπεται καθόλου. Μετά από 14 γύρους στο ενεργητικό των μελλοντικών γηπεδούχων υπάρχουν 17 βαθμοί και η 13η θέση στην κατάταξη. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια η Στουτγάρδη σημείωσε δύο ήττες, δύο νίκες και μία ισοπαλία. Εντός έδρας της: + 5 = 1-0.

Θέλει να μπει στο TOP-4

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν για αυτή τη σεζόν έχει ως στόχο την πρόκριση στην κορυφή-4, οι “φαρμακοποιοί” δεν παίζουν στα ευρωπαϊκά κύπελλα, οπότε μπορούν να επικεντρωθούν σε εγχώριους διαγωνισμούς. Πριν από τον 15ο γύρο τα “λιοντάρια” εγκαταστάθηκαν στην 9η θέση στο τουρνουά, έχοντας 21 βαθμούς στο ενεργητικό, χάνοντας από την Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ, η οποία βρίσκεται στην τέταρτη θέση, μόλις τρεις μονάδες. Την ίδια στιγμή εκτός έδρας οι δείκτες της Μπάγερ δεν είναι οι καλύτεροι: δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες.

Πρόβλεψη

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν ταξιδεύει στη Στουτγάρδη για να κερδίσει τρεις βαθμούς, είναι μόλις τρεις μονάδες πίσω από την πολυπόθητη τέταρτη θέση, και είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Η Στουτγάρδη παίζει καλά εντός έδρας, αλλά αργά ή γρήγορα η ομάδα αυτή θα χάσει. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Λεβερκούζεν με απόδοση 2,18.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *