The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Σπαρτάκ Μόσχας εναντίον Λοκομοτίβ Μόσχας

SpartakMoscow-LokomotivMoscow-14.07

Τουρνουά: Σούπερ Καπ Ρωσίας

Λοκομοτίβ της Μόσχας

Ημερομηνία αγώνα: 14/07/2017 09:30 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Την ποδοσφαιρική σεζόν στη Ρωσία θα ανοίγει ο αγώνας για το Σούπερ Καπ μεταξύ της  πρωταθλήτριας Σπαρτάκ και κατόχου του Κυπέλλου Λοκομοτίβ, ντέρμπι της Μόσχας, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην έδρα της Λοκομοτίβ. Παρά το γεγονός ότι η Loco θα είναι γηπεδούχος ομάδα, οι εταιρείες στοιχημάτων σε αυτό το ζευγάρι θεωρούν την «ομάδα του λαού» φαβορί του αγώνα. Αυτή η γραμμή έχει το δικαίωμα να ασκεί κριτική, αλλά με μια αντικειμενική προσέγγιση για δυνατότητες των μελλοντικών  αντιπάλων, το δυναμικό της Σπαρτάκ φαίνεται καλύτερο.

Σκόραραν και έχαναν

Την περασμένη σεζόν η Σπαρτάκ είχε μείνει στην ιστορία για την ποιότητα της άμυνά της, η «ομάδα του λαού» δέχθηκε 27 γκολ σε 30 παιχνίδια. Αυτό σίγουρα δεν είναι δείκτης, όπως της ΤΣΣΚΑ – 15 τέρματα που έχει δεχθεί, αλλά είναι μια χαρά επίσης. Εκτός έδρας η Σπαρτάκ στο πλαίσιο της Premier League Ρωσίας της σεζόν 2016-17 έπαιξε 15 αγώνες, όπου σημείωσε οχτώ νίκες, τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες, η διαφορά τερμάτων είναι 20:21. Εκτός έδρας η Σπαρτάκ δεν έχανε και πάρα πολλά γκολ.

Η Loco ήταν όγδοη

Η Λοκομοτίβ στην ουσία έχει αποτύχει εντελώς στο περσινό πρωτάθλημα της Ρωσίας. Μόνο η όγδοη θέση για την ομάδα με το δυναμικό για την κορυφή-4 δεν κάνει, αλλά τα παιδιά του Semin πήραν το Κύπελλο, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά τον χαρακτήρα τους, που μπορεί να χρειαστεί στο επερχόμενο παιχνίδι. Εντός έδρας τους στο πλαίσιο της Premier League Ρωσίας της σεζόν 2016–2017 η Λόκο έπαιξε 15 αγώνες, στους οποίους σημείωσε μόνο τέσσερις νίκες.

Πρόβλεψη

Στις πέντε τελευταίες κληρώσεις του Σούπερ Καπ της Ρωσίας ήταν μόνο μία φορά, όταν πέρασε το under 3.5, αλλά τότε, το 2014, η ΤΣΣΚΑ ήταν ένα κεφάλι πιο πάνω από τη Ροστόφ, τώρα αυτή η διαφορά στην τάξη μεταξύ των ομάδων δεν υπάρχει. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Σπαρτάκ δε θα χάσει + under 3.0 με απόδοση 1,57.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *