The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα ΣΠΑΛ εναντίον Γιουβέντους

SPAL-Juventus-17.03

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Stadio Paolo Mazza

Σάββατο, 17 Μαρτίου 2018, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στο πλαίσιο του 29ου γύρου της Σέριε A’ Ιταλίας η ΣΠΑΛ θα συναντηθεί με την Γιουβέντους στο γήπεδο «Paolo Mazza» στις 17 Μαρτίου στις 9:45 μ.μ.

Η ΣΠΑΛ εκδηλώνεται πολύ χάλια αυτή τη σεζόν, ο σύλλογος φαίνεται αδύναμος και έχει ένα τεράστιο αριθμό προβλημάτων. Αυτή τη στιγμή οι «λευκό-μπλε» αγωνίζονται για την επιβίωση, κατέχοντας στη Σέριε Α’ τη 18η θέση με 24 βαθμούς στο ενεργητικό μετά από 28 γύρους. Η επίθεση της ομάδας δεν είναι πολύ πειστική, στο λογαριασμό της ομάδας συνολικά καταγράφηκαν 28 γκολ, στην άμυνα τα πράγματα είναι ακόμη χειρότερα – η ομάδα έχασε 50 γκολ στην εστία της. Στις τελευταίες συναντήσεις στην έδρα της η ΣΠΑΛ πέτυχε δεύτερη σερί νίκη για πρώτη φορά, επικρατώντας με 1-0 της Μπολόνια, ηττήθηκε από τη Μίλαν 0-4 και έπαιξε ισοπαλία με την Ίντερ 1-1.

Η Γιουβέντους για πολλά χρόνια είναι η καλύτερη ομάδα στην Ιταλία, η λέσχη παρουσιάζει το ισχυρότερο ποδόσφαιρο. Τώρα η “Μεγάλη κυρία” κατέχει τη πρώτη θέση στη Σέριε Α’, έχοντας 74 βαθμούς στο ενεργητικό της μετά από 28 αγώνες. Η επίθεση των “ζέβρων” εντυπωσιάζει με την αποτελεσματικότητά της, σκόραραν 67 γκολ, η άμυνα επίσης δεν αποτυγχάνει, έχασαν 15 γκολ. Στα προηγούμενα εκτός έδρας παιχνίδια η Γιουβέντους κατάφερε να νικήσει τη Τότεναμ 2-1, τη Λάτσιο 1-0 και Τορίνο 1-0.

Πρόβλεψη

Στον πρώτο γύρο αυτής της σεζόν η Γιουβέντους νίκησε συντριπτικά τη ΣΠΑΛ με σκορ 4-1. Είναι απίθανο ότι τώρα οι «λευκό-μπλε» θα μπορέσουν να αντισταθούν στους αντιπάλους, το επίπεδο των «ζέβρων» είναι πολύ υψηλότερο, οπότε οι φιλοξενούμενοι έχουν πλεονέκτημα. Στοίχημα: Νίκη της Γιουβέντους με χάντικαπ -1 με απόδοση 1,56.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *