The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Σουόνσι εναντίον Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Swansea-ManchesterUnited-24.10

Λιγκ Καπ Αγγλίας Γύρος των 16

Αύριο, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Liberty Stadium, Plasmarl

Στις 24.10.2017 στις 09:45 μ.μ. στο πρόγραμμα των αγώνων της ημέρας της Λιγκ Καπ Αγγλίας (γύρος των 16) είναι προγραμματισμένη η αναμέτρηση στο Liberty Stadium μεταξύ Σουόνσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Έτσι, η συνήθης κατάσταση για τη Σουόνσι επιτρέπει μόνο να θεωρείται ένας παραδοσιακός αουτσάιντερ, που πρέπει να αγωνίζεται σχεδόν κάθε χρόνο για να επιβιώσει στην Πρέμιερ Λιγκ. Σε αυτή τη σεζόν το κύριο πρόβλημα της Σουόνσι θεωρώ την κακή απόδοση, και ως εκ τούτου, όπως γνωρίζετε, χωρίς στόχους δεν υπάρχουν νίκες. Στον τελευταίο γύρο η Σουόνσι έπαιξε τον αγώνα εντός έδρας, αλλά παρά το γεγονός ότι κατάφεραν να σκοράρουν, η Λέστερ γιόρτασε τη νίκη με 1:2. Αυτό που σίγουρα δεν μπορεί να χάσει είναι, πρώτον, 4 ήττες στους 5 εντός έδρας αγώνες στην Πρέμιερ Λιγκ και, δεύτερον, ο αγώνας όπου η Σουόνσι δεν έχασε, ήταν ο νικηφόρος κόντρα στη Χάντερσφιλντ Τάουν 2-0.

Ακριβώς η Χάντερσφιλντ Τάουν στον τελευταίο γύρο του πρωταθλήματος Πρέμιερ Λιγκ δημιούργησε την κύρια αίσθηση. Έχοντας ξαφνιάσει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο πρώτο ημίχρονο, η Χάντερσφιλντ Τάουν έφυγε για το διάλειμμα με 2 γκολ χάντικαπ. Θα ήθελα να σημειώσω ότι πριν από αυτό η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχασε τόσους στόχους στους προηγούμενους 8 γύρους από την αρχή του πρωταθλήματος. Παρ’ όλα αυτά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παραμένει στην 2η θέση στον πίνακα, αλλά η διαφορά από την ΜΣ, η οποία ανέβηκε, είναι μόνο 5 μονάδες.

Πρόβλεψη

Σε αντίθεση με τη Σουόνσι, που ξεκινά στο τρέχον τουρνουά στους 64, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξεκίνησε την εκστρατεία της με τον αγώνα εναντίον της Μπέρτον Αλμπιόν στους 32, αντίστοιχα. Η Σουόνσι άγνωστο πώς θα αγωνιστεί στην τρέχουσα εκστρατεία, η ομάδα έχασε τους σημαντικούς παίκτες και οι “νεοφερμένοι” δεν δικαιολογούν ακόμη τις προσδοκίες. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: χάντικαπ για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ -1 με απόδοση 1,8.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *