The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Σλοβενία εναντίον Σκωτία

Slovenia-Scotland-08.10

Προκριματικά Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου Πρώτος γύρος

Κυριακή, 8 Οκτωβρίου, 7:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Προτεινόμενο στοίχημα: το σύνολο είναι κάτω από 2,5.

Την ερχόμενη Κυριακή στις 8 Οκτωβρίου 2017 στις 07:00 μ.μ. στον τελικό αγώνα της φάσης των ομίλων των προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο η εθνική Σλοβενίας θα πραγματοποιήσει εντός έδρας της στο στάδιο «Stozice» αγώνα εναντίον εθνικής Σκωτίας.

Έχοντας συμμετάσχει δύο φορές στην ιστορία της στα τελικά στάδια του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, η εθνική ομάδα της Σλοβενίας και τις δύο φορές ολοκλήρωνε της εκστρατείας στη φάση των ομίλων. Ακόμα και μετά από 8 γύρους στα τρέχοντα προκριματικά η εθνικής Σλοβενίας είχε καλές πιθανότητες να προκριθεί από τον όμιλο από την δεύτερη θέση. Ωστόσο, η ήττα στον 9ο γύρο από την εθνική Αγγλίας με σκορ 1:0 (οι Σλοβένοι έχασαν στην παράταση) αφήνει ελάχιστες πιθανότητες για τη δεύτερη θέση.

Η εθνική Σκωτίας οχτώ φορές έχει συμμετείχε στην ιστορία της στα τελικά στάδια του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, αλλά σε αυτό το διάστημα ποτέ δεν ξεπεράσει το φράγμα της φάσης των ομίλων. Ωστόσο, η νίκη στην τελευταία περιοδεία στην εθνική ομάδα της Σλοβακίας, βγαλμένη την τελευταία στιγμή, έφερε στο ενεργητικό της εθνικής Σκωτίας 17 βαθμούς και ανέβασε την ομάδα στη δεύτερη θέση στην κατάταξη, όπου για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο της μένει μόνο να νικήσει τους Σλοβένους.

Πρόβλεψη

Η πέμπτη προσωπική συνάντηση θα είναι το επόμενο παιχνίδι μεταξύ Σλοβενίας και Σκωτίας. Τα αποτελέσματα των προηγούμενων τεσσάρων αγώνων παραμένουν υπέρ της εθνικής Σκωτίας, η οποία ήταν ισχυρότερη δύο φορές και δεν έχασε ποτέ. Λαμβάνοντας υπόψη τη σημασία της επικείμενης συνάντησης, καθώς και το γεγονός ότι και οι δύο ομάδες χρειάζονται τη νίκη, είναι απίθανο να δούμε ανοιχτό παιχνίδι και σίγουρα δεν θα υπάρχουν πολλά γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι κάτω από 2,5.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *