The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Σκωτία – Καναδάς.

Scotland-Canada-22.03

Φιλικός αγώνας

Χώρος: «Easter Road Stadium» Εδιμβούργο

Ημερομηνία αγώνα: 22/03/2017 09:45 μ.μ.  Ώρα Ελλάδας

Οι εθνικές Σκωτίας και Καναδά την ερχόμενη Τετάρτη θα παίξουν μεταξύ τους στο πλαίσιο του φιλικού αγώνα. Οι Ευρωπαίοι ετοιμάζονται για τον επόμενο γύρο του προκριματικού τουρνουά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018, ενώ οι Καναδοί τώρα σκέφτονται μόνο το Gold Cup CONCACAF. Σε κάθε περίπτωση θα είναι ενδιαφέρον να δούμε το επίπεδο της βορειοαμερικανικής ομάδας, αν η ομάδα των ΗΠΑ συνέχεια συμμετάσχει σε παγκόσμια φόρουμ και την ξέρουν καλά σε ένα ευρύ κύκλο των οπαδών, η ομάδα του “φύλλου του σφενδάμου” δεν είναι τόσο γνωστή και δημοφιλής.

Δύσκολο γκρουπ

Η εθνική Σκωτίας βρέθηκε στο προκριματικό γκρουπ F, όπου εκτός από αυτήν παίζει η Μάλτα, οι Λιθουανοί, οι Σλοβάκοι, οι Σλοβένοι και οι Άγγλοι. Το γκρουπ είναι αρκετά ομαλό, και κάθε μία από τις ομάδες, ίσως με εξαίρεση τη Μάλτα, μπορεί να διεκδικήσει τη θέση στις δύο ισχυρότερες. Προς το παρόν οι Άγγλοι μόνο μία φορά απότυχαν, αλλά σίγουρα θα υπάρχουν αποτυχίες στα “λιοντάρια”, έτσι οι Σκωτσέζοι έχουν μια καλή ευκαιρία να προκριθούν στη Ρωσία.

Σκέψεις για το Κύπελλο

Η εθνική Καναδά στις σκέψεις της είναι στα γήπεδα ποδοσφαίρου των Ηνωμένων Πολιτειών, όπου θα διεξαχθεί η επόμενη κλήρωση του Gold Cup CONCACAF. Στη φάση των ομίλων η ομάδα από τη Βόρεια Αμερική θα παίξει με τη γαλλική Γουιάνα, την Κόστα Ρίκα και την Ονδούρα. Οι αντίπαλοι είναι δύσκολοι, τόσο η καλή προετοιμασία της καναδικής ομάδας δεν θα βλάψει.

Πρόβλεψη

Στις 26 Μαρτίου η εθνική Σκωτίας εντός έδρας θα φιλοξενεί την ομάδα της Σλοβενίας, και τον αγώνα αυτό θα πρέπει να το κερδίσει με πάση θυσία, για να γίνει αυτό θα ήταν ωραίο να νικηθούν οι Καναδοί την επερχόμενη Τετάρτη και έτσι να ανέβει το ηθικό της στα ύψη. Επιπλέον, επίπεδο των Βρετανών είναι πολύ υψηλότερο της Βόρειας Αμερικής, γι’ αυτό το στοίχημα σ’ αυτό το ζευγάρι στους Σκωτσέζους φαίνεται λογικό. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: νίκη της εθνικής Σκωτίας με απόδοση 1,41.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *