The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Σερβία – Ισραήλ στις 31/5/2016, 21:15

Сербия-Израиль-31.05

Οι εθνικές, που δεν μπήκαν στο Euro-2016, επίσης διεξάγουν τους φιλικούς αγώνες και αρχίζουν τις προετοιμασίες για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018, τα οποία θα ξεκινήσουν το φθινόπωρο του 2016. Την Τρίτη, 31 Μαΐου ακριβώς τέτοιες ομάδες Σερβία και το Ισραήλ θα παίξουν μεταξύ τους στο γήπεδο των Βαλκάνιων.

Η εθνική της Σερβίας, μαζί με τους Βόσνιους, είναι μια από εκείνες τις ομάδες που δεν θα έχουν χαθεί στον τελικό γύρο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στη Γαλλία. Αντί της ομάδας των Σλάβων στο Euro 2016 θα πάει η εθνική της Αλβανίας, κάτι που έγινε έκπληξη των προκριματικών για το Euro 2016. Οι Βαλκάνιοι σίγουρα έχουν απογοητευτεί, αλλά δεν γίνεται τίποτα, ο προπονητής της εθνικής Σερβίας ο Σλαβολιούμπ Μουσελίν πρέπει να «σηκώσει τα μανίκια» και να ξεκινήσει να οικοδομεί μια νέα ανταγωνιστική ομάδα της Σερβίας.

Η εθνική του Ισραήλ απέτυχε και πάλι στο προκριματικό κόσκινο. Αυτή τη φορά οι αντίπαλοι των Ισραηλινών στα προκριματικά ήταν οι ομάδες του Βελγίου, της Ουαλίας, Βοσνίας και Ερζεγοβίνης, Κύπρου και Ανδόρας. Η ενδεκάδα του Elisha Levy πήρε στον όμιλό της την τέταρτη θέση, έχοντας καταφέρει να σκοράρει 13 πόντους στο τέλος. Γενικώς εκτός έδρας οι «λευκό-μπλε» έδειξαν μεσαία αποτελέσματα: κέρδισαν τους Κύπριους και την εθνική Ανδόρας, έπαιξαν ισοπαλία με την Ουαλία, καθώς και έχασαν από τους Βόσνιους και τους Βέλγους.

Πρόβλεψη

Στο προηγούμενο φιλικό τους αγώνα κόντρα στους Κύπριους οι Σέρβοι ξεκίνησαν πολύ ενεργά, και στο 10ο λεπτό, χάρη στα γκολ του Μίτροβιτς και Τάντιτς, ήταν μπροστά με σκορ 2:0. Περίπου το ίδιο ξεκίνημα μπορούμε να αναμένουμε στο επερχόμενο παιχνίδι κόντρα στους Ισραηλινούς. Οι Σέρβοι προσπαθούν με σίγουρες νίκες στους φιλικούς έστω με κάποιο τρόπο να αντισταθμίσουν την αποτυχία τους στο προκριματικό γύρο για το Euro 2016. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: χάντικαπ 1 (0) στο πρώτο ημίχρονο με απόδοση 1,45.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *