The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Σεβίλλη εναντίον Ρεάλ Μαδρίτης

sevilla-realmadrid-12-01

Κόπα ντελ Ρέι Ισπανίας Γύρος των 16, Παιχνίδι 2

Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου, 10:15 μ.μ.

Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν

Η Σεβίλλη την ερχόμενη Πέμπτη εντός έδρας της θα φιλοξενεί τη Ρεάλ Μαδρίτης στο δεύτερο αγώνα των 16 του Κόπα ντελ Ρέι Ισπανίας. Ο πρώτος αγώνας μεταξύ των αντιπάλων σε αυτό το τουρνουά έληξε με σκορ 3:0 υπέρ των “βασιλιάδων”, τώρα η Σεβίλλη για να προκριθεί στα προημιτελικά του Κυπέλλου του Βασιλιά πρέπει να σκοράρει τουλάχιστον τρία γκολ εναντίον “μαρέγκων”.

Όχι αδύναμη Σεβίλλη

Για τη Σεβίλλη ο επερχόμενος αγώνας θα είναι ένα είδος αγώνα αρχής, διότι οι «ερυθρόλευκοι» δεν έπαιξαν και τόσο άσχημα τον αγώνα στη Μαδρίτη, αλλά την ίδια στιγμή έχασαν συντριπτικά. Πιστεύεται ότι μπροστά στις κερκίδες τους η Σεβίλλη θα προσπαθήσει να δείξει υψηλό επίπεδο του ποδοσφαίρου, αν και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι δε θα δούμε το 100% του βασικού σχήματος από το Σαμπαόλι.

Η Ρεάλ θα είναι επίσης με αλλαγές

Ο Ζινεντίν Ζιντάν επίσης θα φυλάξει τους ηγέτες του, επειδή μόλις τρεις ημέρες μετά οι “μαρέγκες” θα πρέπει να παίξουν στο “Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν”, μόνο αυτή τη φορά στο πλαίσιο της Πριμέρας. Η Ρεάλ Μαδρίτης επιπλέον σπάει ρεκόρ στον αριθμό των αγώνων χωρίς ήττα, και ορισμένο κίνητρο σε αυτό το παιχνίδι υπάρχει ακόμη και στην ομάδα από την ισπανική πρωτεύουσα. Στο πρωτάθλημα Ισπανίας η Ρεάλ Μαδρίτης έπαιξε επτά αγώνες εκτός έδρας, όπου σκόραρε πέντε νίκες, δύο ισοπαλίες και μηδέν ήττες.

Πρόβλεψη

Η Σεβίλλη με το Σαμπαόλι δεν χάνει πάρα πολύ, ενώ η άμυνα της Ρεάλ Μαδρίτης γενικώς είναι η καλύτερη στο πρωτάθλημα. Παρά το γεγονός αυτό, οι εταιρείες στοιχημάτων πιστεύουν ότι το επερχόμενο παιχνίδι θα βγει του “ύψους”, αλλά με αυτή τη άποψη είναι δυνατό να μη συμφωνήσουμε, επειδή η Σεβίλλη και η Ρεάλ Μαδρίτη, σίγουρα, θα έχουν αλλαγές, και στο γήπεδο δεν θα είναι παρόντες οι ισχυρότεροι παίκτες. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: under 3.5 με απόδοση 1,71.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *