The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Σεβίλλη εναντίον Βαλένθια

ManchesterUnited-Liverpool-10.03

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Σάββατο, 10 Μαρτίου 2018, 7:15 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν

Στον 28ο γύρο του πρωταθλήματος Ισπανίας η Σεβίλλη θα φιλοξενήσει στο Στάδιο Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν τη Βαλένθια. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 10 Μαρτίου 2018, 7:15 μ.μ. (ώρα Ελλάδας).

Σεβίλλη

Η Σεβίλλη μετά το διορισμό του Μοντέλα ως προπονητή είχε αρχίσει να δείχνει καλά αποτελέσματα και έχει ήδη προσπεράσει τη Βιγιαρεάλ στο βαθμολογικό πίνακα, σημειώνοντας 53 βαθμούς, και ανέβηκε στην 5η θέση. Στους τελευταίους αγώνες η ενδεκάδα της Ανδαλουσίας έχασε μόνο από την Ατλέτικο (2:5), νικώντας ωστόσο τη Ζιρόνα (1:0), Λας Πάλμας (1:2), Μάλαγα (0:1) και Αθλέτικ Μπιλμπάο (2:0).

Βαλένθια

Η Βαλένθια κατά την τρέχουσα περιοδεία έχει φύγει από τους κύριους διώκτες της στη θέση στην πρώτη κορυφαία τετράδα και παλεύει για την τρίτη θέση με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Η ομάδα αποκλείστηκε από το Κύπελλο της Ισπανίας, αφήνοντας όλες τις δυνάμεις για να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα. Στους τελευταίους αγώνες η ομάδα έπαιξε ισοπαλία με την Αθλέτικ Μπιλμπάο (1:1), νίκησε τη Λεβάντε (3:1), Μάλαγα (1:2), Ρεάλ Σοσιεδάδ (2:1) και Μπέτις (2:0).

Πρόβλεψη

Σε μεγάλο βαθμό οι ομάδες δείχνουν ταυτόσημα αποτελέσματα, νικώντας την πλειοψηφία των αντιπάλων τους με ελάχιστο σκορ. Για τη Σεβίλλη θα είναι πολύ δύσκολο να προφτάσει τη Βαλένθια, δεδομένης της διαφοράς 8 βαθμών σε αυτό το στάδιο. Επιπλέον, η Σεβίλλη παίζει στο Champions League, όπου έχει την ευκαιρία να περάσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να φτάσει στους προημιτελικούς. Σε γενικές γραμμές, ο Μοντέλα μπορεί να επικεντρωθεί στο δεύτερο αγώνα εναντίον των «κόκκινων διαβόλων» και να βγάλει τους παίκτες του πάγκου. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η Βαλένθια κέρδισε την τελευταία φορά τη Σεβίλλη εκτός έδρας στο μακρινό 2004. Ωστόσο, δεδομένης της τρέχουσας προετοιμασίας και των δύο ομάδων, πιστεύουμε ότι θα καταφέρουν τουλάχιστον να ανταλλάξουν στόχους. Πρόβλεψη για τον αγώνα Σεβίλλη – Βαλένθια: και οι δύο θα σκοράρουν – ναι με απόδοση 1,65.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *