The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Σεβίλλη εναντίον Λεγανές

Sevilla-Leganes-11.03

Πριμέρα Ντιβισιόν Ισπανίας

Σάββατο, 11 Μαρτίου, 5:15 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν

Η Σεβίλλη και η Λεγανές θα παίζουν μεταξύ τους στο πλαίσιο του 27ου γύρου της Πριμέρα Ντιβισιόν Ισπανίας. Σε αυτό το ζευγάρι οι “ερυθρόλευκοι” είναι ξεκάθαρο φαβορί του αγώνα, και με τέτοια γραμμή είναι δύσκολο να διαφωνήσει κανείς, επειδή η Σεβίλλη αγωνίζεται για τον τίτλο πρωταθλήτριας Ισπανίας, ενώ η Λεγανές είναι απλά μία ομάδα από το κάτω μέρος της βαθμολογίας του ισπανικού πρωταθλήματος.

Έπαιξαν ισοπαλία

Στον τελευταίο γύρο της Πριμέρα Ντιβισιόν η Σεβίλλη δεν μπόρεσε να νικήσει την Αλαβές εκτός έδρας του αντίπαλου. Επί του παρόντος η Σεβίλλη βρίσκεται στην τρίτη θέση στην κατάταξη της Πριμέρα Ντιβισιόν Ισπανίας, στο ενεργητικό της ομάδας υπάρχουν 56 πόντοι και τρεις μονάδες διαφορά από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Η Σεβίλλη συνεχίζει τον αγώνα για τον τίτλο, ειδικά επειδή η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπαρτσελόνα συνεχίζουν τη συμμετοχή τους στο Champions League, δηλαδή, απώλειες πόντων σ’ αυτές τις ομάδες θα υπάρχουν ακόμα.

Εντός έδρας Λεγανές

Η Λεγανές σε γενικές γραμμές μπορεί να παίξει καλά εκτός έδρας, αλλά τον τελευταίο καιρό αυτή η ομάδα κερδίζει πόντους αποκλειστικά στα εντός έδρας παιχνίδια, έτσι είναι δύσκολο να υπολογίζουμε το γεγονός ότι αυτή η ομάδα θα είναι σε θέση να κερδίσει πόντους στο επερχόμενο παιχνίδι. Σε πέντε τελευταίους αγώνες η Λεγανές κέρδισε δύο φορές την Ντεπορτίβο και την Γρανάδα, καθώς και έχασε από την Σπόρτινγκ, την Μπαρτσελόνα και τη Βαλένθια. Στον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος της Ισπανίας η Λεγανές βρίσκεται στην 16η θέση, πέντε βαθμούς χάντικαπ πριν από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Πρόβλεψη

Η Σεβίλλη είναι απλά υποχρεωμένη να κερδίσει στο επερχόμενο παιχνίδι. Αυτή η ομάδα έχει μια ιστορική ευκαιρία να γίνει πρωταθλήτρια στην αντιπαράθεση με τέτοια τέρατα, όπως η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ Μαδρίτης, Και σε μια τέτοια κατάσταση να χάσει πόντους στον αγώνα εναντίον της αδύναμης Λεγανές θα είναι ασυγχώρητο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τη συνάντηση αυτή είναι: νίκη της Σεβίλλη με απόδοση 1,42.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *