The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Σεβίλλη εναντίον Αθλέτικ

Sevilla-AthleticBilbao-02.03

Πριμέρα Ντιβισιόν Ισπανίας

αύριο, 10:30 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν

Την ερχόμενη Πέμπτη η Σεβίλλη στο Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν θα φιλοξενεί την Αθλέτικ Μπιλμπάο, θα είναι αγώνας του 25ου γύρου του πρωταθλήματος Ισπανίας. Και οι δύο ομάδες βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας, η Σεβίλλη γενικώς δεν έχει χάσει την ευκαιρία να κερδίσει το πρωτάθλημα, ενώ οι Βάσκοι αγωνίζονται για να προκριθούν στις έξι κορυφαίες ομάδες, δηλαδή για τα Ευρωπαϊκά Κύπελλα.

Νικηφόρο σερί

Το νικηφόρο σερί της Σεβίλλη έχει τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια. Οι “ερυθρόλευκοι” εκτός έδρας νίκησαν τη Λας Πάλμας, στη συνέχεια εντός έδρας ήταν ισχυρότερη της Έιμπαρ και Λέστερ στο Champions League, και μετά νίκησαν στο ντέρμπι της Σεβίλλης την Μπέτις. Αγωνιστική φόρμα των μελλοντικών γηπεδούχων είναι εξαιρετική, εντός έδρας αυτή η ομάδα παίζει απλά καταπληκτικά: σε 11 αγώνες της Πριμέρα – εννέα νίκες, μία ισοπαλία και μόλις μία ήττα.

Όχι καλά εκτός έδρας

Η Αθλέτικ επίσης είναι καλή εντός έδρας της, αλλά εκτός έδρας αυτή η ομάδα συνέχεια έχει προβλήματα. Στο πλαίσιο της Πριμέρα σεζόν 2016–17 οι Βάσκοι σε 11 εκτός έδρας παιχνίδια κατάφεραν να κερδίσουν μόνο δύο φορές με δύο ισοπαλίες και επτά ήττες. Στην κατάταξη του πρωταθλήματος Ισπανίας η Αθλέτικ είναι στην όγδοη θέση, στο ενεργητικό της ομάδας είναι 38 πόντοι. Σε πέντε τελευταίους αγώνες η ομάδα από το Σαν Σεμπαστιάν σημείωσε τρεις νίκες και δύο ήττες.

Πρόβλεψη

Παρά το σκληρό πρόγραμμα αγώνων, η Σεβίλλη στο επερχόμενο παιχνίδι θεωρείται ξεκάθαρο φαβορί του ματς. Πρώτον, οι ίδιοι οι “ερυθρόλευκοι” τέλεια παίζουν εντός έδρας, δεύτερον, η Αθλέτικ δεν νιώθει πολύ σίγουρη στους αγώνες εκτός έδρας. Τρίτον, η κατάσταση του τουρνουά δεν επιτρέπει στη Σεβίλλη να χαλαρώσει. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Σεβίλλη με απόδοση 1,72.

 

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *